• 400 g hakitud kalkuni kintsuliha
  • 1 muna
  • 2 hakitud rohelise sibula vart
  • 2 pressitud või peenelt hakitud küüslauguküünt
  • 1 tl kuivatatud tüümiani

Salat:

  • 300 g punast kapsast
  • 1 õun
  • 1 kooritud porgand
  • 2 sl majoneesi
  • 2 sl oliiviõli
  • julge sorts sidrunimahla

Lisaks:

  • 8 minikuklit
  • 1 dl majoneesi
  • 1 sl terasinepit
  • 8 viilu Cheddari juustu

Haki kapsas peenikesteks ribadeks, riivi õun ja porgand jämedalt. Sega ülejäänud koostisainetega ja maitsesta soola-pipraga. Lase 20 minutit maitsestuda.

Sega kokku kotlettide koostisosad ja maitsesta soola-pipraga. Vormi burgerimõõtu kotletid ja pruunista need pannil mõlemalt poolt. Tõsta küpsetuspaberiga kaetud ahjuplaadile ja küpseta 180 kraadi juures veel 7–8 minutit.

Soojenda kukleid kergelt ahjus. Sega majonees terasinepiga ja määri kergelt mõlemad kuklipooled. Tõsta kukli alumisele osale supilusikatäis kapsasalatit, sellele juustuviil ning peale kotlet. Soovi korral võid juurde torgata ka krõbeda peekoniviilu. Kata teise burgeripoolega ja serveeri koos järele jäänud kapsasalatiga.

Hea ja õhulise kotletitaina saad, kui kasutad segamiseks käsimikserit.

Retsept ilmus Anne & Stiili 2015. aasta oktoobrinumbris.