Selleks, et suurendada mitmekordse orgasmi võimalikkust, mine põlvili ja toetu ette kätele, ajades selg kumeraks. Sinu jalgevahe peaks jääma täpselt sinu all selili lamava partneri näo kohale. See võimaldab keskendunud stimuleerimise ja mugavama poosi teile mõlemale. Kohanda oma puusi vastavalt, et saavutada võimalikult mugav asend.

Võrgutamine, palun

Orgasmivõistluse saad võita vaid siis, kui valid aeglase ja stabiilse lähenemise. Partner võib libestiga kaetud sõrme sinu kliitori ümber äärmiselt aeglaste ringjate liigustustega liigutada, seejärel minna edasi intensiivsema hõõrdumise juurde ning viia kõveratud sõrm sinu sisse. Lõpuks sisenenb partner sinusse, samal ajal kui sina jätkad iseenda puudutamist kätega või seksmänguasjaga. Selles mängus olete mõlemad võitjad.

Printsess ja peenis

Anna endale orgasmiks mitu võimalust, minnes seksipadjale kõhuli, jalad harkis – võid valida ka rulli keeratud rätikud või tugeva padja. Partner siseneb sinusse tagantpoolt, sina jätka samal ajal enda keha padja vastu hõõrumist. Lisaks võid ka vibraatori tööle panna ja selle enda ning padja vahele asetada.

Lendav V

Oraalseks on üks parimaid viise mitmekordse orgasmi garanteerimiseks, kuna see ei eelda, et mehe peenis peaks pikka aega erekteerunud olema. Istu voodi äärele, nii et partner saaks sinu ette põlvili minna ja tööle asuda. See töötab kõige paremini, kui alustate vaid kergest kliitorile keskendunud tegevusest ning lähete järk-järgult intensiivsemaks. Alguses võib mängus olla vaid partneri suu ning edaspidi võib ta kasutusele võtta ka oma sõrme, et pakkuda ka sisemist stimulatsiooni, samal ajal oraalseksiga jätkates.

Kaltsunukk

Kui soovid samas poosis saada mitmekülgset stimulatsiooni, lama külili ja aseta pea alla padi. Tema läheb sinu tagumiku juures põlvili, nii et sinu alumine jalg jääb täpselt tema jalgade vahele. Sinu ülemine jalg jääb kõverdatult tema reiele. Proovige selles poosis mitmeid erinevaid nurki ja vahetage neid pärast esimest orgasmi. Valikute hulka kuulub nii traditsiooniline peenise ja vagiina töö kui ka anaalseks ja vibraatori kaasamine.

Tõuka ja lihvi

Olge misjonäripoosis, nii et partner lamab sinu peal. Seejärel pane jalad kokku ja aseta need tema jalgade vahele. Liigu veidi allapoole, et saaksid partneri jalgevahet stimuleerida ka ülevaltpoolt. Leppige kokku, et sinu ülesanne on tagada kogu liikumine. Järgmises voorus toetub partner oma kätele, luues teie vahele teistsuguse nurga. Super seksikas poos mõlemale osapoolele.

Tassihoidja

Kui sinu keha muutub pärast orgasmi tundlikuks, sobib sulle kõige paremini istuv poos. Istu partnerile sülle, seljaga tema poole. Seejärel võib ta asetada oma käe sinu jalgade vahele ning asjade arenedes liikuda vastavalt kas üles- või allapoole.

Pehme paraad

Kas teadsid, et kliitor ulatub nii sinu tupe sisse kui sellest väljapoole? Mitmekordse orgasmi puhul on kogu asja võtmeks proovida järjest erinevaid nurki. Selleks vajad aga abiväge. Alusta üksinda, võttes endaga voodisse kaasa erinevaid seksmänguasju. Alusta kõigepealt stimuleerimist vaid oma käega. Seejärel haara dildo stiilis vibraator ning vii see oma tupe sisse, surudes õrnalt vastu selle ülemist seina. Kui suudad, kasuta vaheldumisi erinevaid vibraatoreid. Tee aga kindlaks, et sinu magamistoa uks oleks lukus.

Allikas: Cosmopolitan.com