Suhtlus on õnneliku suhte üks tähtsamatest võtmetest. Kui üks on õnnetu, on vähetõenäoline, et teine sõuab samal ajal seitsmendas taevas (kui ta just kelleltki väljastpoolt suhet taevalaeva ei ole saanud). Partnerid peegeldavad teineteise tundeid ja emotsioone. Seega kui ühel poolel väheneb sugutung, siis tasub sellest partneriga rääkida, kuna suure tõenäosusega on ta seda juba märganud. Probleemide eest ei maksa pead liiva alla peita, vaid neist tuleb rääkida, kui on soov suhet parandada.

Flirdi!
Kui suhtes on kustunud kirelõõm, tuleb kindlustada, et see ei kustuks ka meis endis. On oluline tunda end enesekindlalt ja vajadusel lubada endale väikest flirti selle toetuseks. Positiivne ja süütu suhtlus teiste meestega, pilgud ja naeratused ja stop! – õigel hetkel lõpetades tunned end seksikana ja parimal juhul viid selle tunde ka koju linade vahele – õigel hetkel pidurit vajutamata lõpetad aga oma suhte. Seega, kui kipud üle piiri minema, siis jäta see punkt vahele. Kõige ohutum on flirtida oma armsamaga!

Ära võta olukorda isiklikult!
Seda soovitust on lihtsam öelda, kui selle järgi talitada, nagu enamiku soovituste puhul, aga inimeste ihad ja soovid muutuvad läbi elu. Kindlasti ei ole ühe inimese libiido vähenemine seotud ainult tema partneriga, kellega eelnevalt on suurepärane külgetõmme olnud. See inimene, kes ühel eluhetkel on valmis Duracelli jänesena ööpäevaringselt aktiivset sekselu elama, võib ka ühel päeval soovida aja maha võtta. Keegi ei tohiks süüdistada ennast partneri sugutungi vähenemises, kuid kindlasti on partneril tähtis roll selle elluäratamisel. Enamasti on libiido vähenemises süüdi ikkagi kiire elutempo, stress, väsimus ja muutused inimese füüsilises kehas. Seetõttu tasub enne uurida põhjuseid ja tagamaid, kui hakata kohe uut ja värsket kirge jahtima.

Proovige uusi asju!
Tihti kaob suhtes särts, kuna seks on muutunud rutiinseks. 30 aastat ühe ja sama inimesega ühes ja samas poosis seksides võib seks tõesti igavaks muutuda. Ka kõige maitsvam hõrgutis kaotab oma võlu ja maitse, kui sööme seda iga päev kogu oma elu. Tihti kurdavad mehed, et naised pole voodis piisavalt aktiivsed ja naised, et mehed asuvad ilma eelmängu ja emotsioonideta asja kallale. Libiido tõstmiseks tuleb murda rutiin, mis tähendab mõlema osapoole panust. Mõnikord ei olegi vaja muud, kui lisada mõni seksikas aksessuaar oma öökapile. Alustuseks sobivad suled ja silmasidemed ning välised stimulaatorid ehk nagu meie neid kutsuda armastame: massaažiaparaadid (nt Je Joue Mimi). Väga populaarseks on saanud ka vahekorra ajal kasutatavad lelud Lelo Tiani 3 ja Lelo Tara, millega saab armastatud poosidesse juurde tuua uusi sensatsioone ja senitundmata tundeid.

Õppige teineteise kehasid paremini tundma!
Kas teadsid, et kõigil naistel on G-punkt ja kõik naised on võimelised ejakuleerima? Kas teadsid, millised on mehe erogeenseimad tsoonid ja milliste tehnikatega neid hellitada? Võtke eesmärgiks oma partneri keha iga sentimeetri tundmaõppimine. Õppige kasutama kõiki punkte, organeid ja tsoone, mis loodus on meile andnud naudingute kogemiseks. Vajadusel sukelduge KamaSutra teadmistesse, minge tantramassaaži koolitusele või tulge G-punkti loengule (siiski ainult naistele).

Naised, ärge unustage treeningu vajadust!
Vaagnapõhjalihaste treenimine ei ole uus popp trend, vaid vajalik naise organismi normaalseks toimimiseks. Spetsiaalsete treeningkuulidega treenimine mitte ainult ei paku vaagnapõhjaorganitele vajalikku tuge ja enneta uriinipidamatust, vaid muudab ka orgasmid tugevamaks ja võitleb tupekuivuse vastu. Nende kandmine pakub seespidiselt mõnusat stimulatsiooni ja tekitab töölt koju jõudmise ajaks vallatlemiseks sobiva meeleolu. Treenitud naised pakuvad suuremat naudingut ka oma meestele, mistõttu saab treeningkuule kandes pai teha nii naiste kui meeste libiidole. Endale sobivad treeningkuulid saad valida siit.

Libiido langus ei ole veel maailma lõpp ja kindlasti ei pea sellele järgnema suhte prügikasti viskamine. Libiido langus on vaid märk sellest, et elu armastab muutuseid ja meie ülesanne on nendega kohaneda nii hästi kui me oskame.

Jaga
Kommentaarid