Maailma parim golfimängija maksis Rotherhamile pool miljonit dollarit, et too ühistest seksiorgiatest ei pajataks. Paraku otsis briti meedia kahe lapse ema ikkagi välja ja tema sõbrannad jutustasid nii mõndagi.

Kired lõõmasid lausa nii ereda leegiga, et väidetavalt olla seksisõltlasest Woods lausa sookaaslastega sängi heitnud.

Woodsi piltilus kaasal Elin Nordegrenil ei jäänud muud üle, kui lugeda esilekerkivaid armukesi ning nõuda lahutust. Viimastel andmetel on naine paberid tagasi võtnud ning lasknud koostada lepingu abielu jätkamise suhtes.

Möll Tiger Woodsi tegude üle pole veel jahtuda jõudnud, kui juba on lahvatanud uus skandaal. Chelsea ja Inglismaa jalgpallikoondise kaptenit John Terryt sattus kahtlustatakse üle aisa löömises endise klubikaaslase Wayne Bridge'i tüdruksõbra Vanessa Perroncelliga. Armastus kandis vilja ja Perroncelli jäi rasedaks. Kuna salapaar last ei tahtnud, maksis Terry abordi kinni. Terry oli abielus oma lapsepõlvekallima Toniga, samuti oli mängija kaksikute isa. Hiljem ilmus välja veel 10 naist, kes väitsid end Terry armukesed olevat. Noorim neist oli 17-aastane ja vanim 42-aastane.

Tuntud petjate rivis on seisnud ka David Beckham, kes Posh Spice'ile aastaid tagasi sarvi tegi.

Miks mehed petavad oma ilusaid naisi?