1. 33-aastane Brad pihib Cosmopolitanile, et kord kirjutas üks tüdruk talle, et mehe Tinderi-profiil lõhnab hästi. Brad tunnistab, et oli seepeale sunnitud neiule vastama, selgitamaks, kas tegemist on hullu inimesega või proovis suhteotsingul naine olla naljakas.

2. 28-aastane Anthony paljastab, et talle meeldis, kui vastaspool ütles näiteks "Tutvusta mind oma emmele" või alustab millegi lihtsamaga nagu "Sul on kaunis naeratus".

3. Sama vana Dylan aga arvab, et iga naine, kes hakkab rääkima millestki täiesti hullumeelsest ja tavapäratust, saab mehe täieliku tähelepanu osaliseks. "Kõik proovivad näida võimalikult tavapärased ega soovi, et keegi peaks neid imelikuks," ütleb Dylan ning lisab, et kümnest tüdrukust üks on ikka pisut veider ja just tema ta McDonald'sisse viibki.

4. 30-aastane Adam esitab neiudele aga pisut teistmoodi väljakutse. Kui suhteotsingul preili nimetaks Adamile kolm nime ja ütleks, et ühe neist peab tapma, teisega seksima ja kolmandaga abielluma ning paluks mehel paika panna, mida ta kellega teeks, siis oleks sellel neiul Adami tähelepanu olemas.

5. 29-aastane Kyle võtab jutu lühidalt kokku ja meenutab, et kord kirjutas talle neiu nii: "Hei, sobime omavahel kokku, aga keda kotib?"

6. Aasta noorem Marlin meenutab, et kord saatis talle üks naine sõnumi, milles seisis "Ära keera seda asja perse! Muud ma sinult ei palu."

7. 30-aastane Derek mäletab, et kord küsis neiu talt trikiga küsimuse, soovides teada, kui palju kaalub jääkaru. Derek vastas, et umbes 431 kilogrammi. Tegelikult on õige vastus: piisavalt, et purustada jää.

8. 27-aastane Denzel on aga enda sõnul lihtne mees ja talle piisab sellest täiesti, kui neiu kirjutaks talle lihtsalt "tere", räägiks huvidest ja lõpuks võiks jutt jõuda kohtingule minekuni.

9. Keerulisi soove pole ka 26-aastasel Grantil, kes võib enda sõnul neiuga vabalt kohvile minna, kui tüdruk avaldaks selleks soovi.

10. 30-aastane Kyle meenutab, et kord kirjutas talle tüdruk nii: "Kui ütleksin, et töötan pakifirmas UPS, siis kas laseksid mul tegeleda oma varustusega?".

Hea lugeja, milliseid lööklaused oled ise kasutanud ja millised lööklaused ajavad sind eriti vihale?