2. Tasane koerastiil
Lama kõhuli ja hoia jalad koos. Las su kaaslane tuleb sulle selja tagant peale ja siseneb sinusse. Kuna su jalad on tihedalt koos, on kõik palju kitsam ja tundub ka seemoodi palju kuumem. See asend sobib sulle suurepäraselt, kui sulle meeldib tunda kedagi enda peal tervenisti.

3. Tõstetud misjonäripoos
Lama selili ja aseta tagumiku alla paar patja, et vaagna osa oleks tõstetud kõrgemale. Seejärel lase oma kaaslasel endasse siseneda. Kõik käib täpselt nii nagu tavaline misjonäripoos, aga tõstetud asendis puutub sinu häbemeluu paremini kokku su kaaslase vaagnaluuga, mistõttu jõuad kiiremini mõnusa orgasmini.

4. Taevalik istumine
Kui su kaaslane tõuseb istuli, roni talle peale nii, et olete omavahel ühendatud ja teie kõhud puutuvad kokku. See on väga intiimne asend, sest samal kui seksite, saate vaadata teineteisele silma ja üksteist kallistada.

5. Vastastikune masturbeerimine
On äärmiselt rahuldav vaadata, kuidas teed oma kaaslasele head ja tal on mõnus. Et kõik sujuks aga suurepäraselt, on mõistlik omavahel kokku leppida, et mõlemad juhendate üksteist vastavalt sellele, kuidas on kõige parem. Kui nipp on käes, siis tasub teineteisele vaikselt olles keskenduda. Et asi oleks intiimsem, vaata oma kaaslasele silma.

Allikas: popsugar.co.uk