Kuigi inimesed on erinevad, on tähemärkide järgi võimalik vaadata mõningaid sarnaseid käitumismustreid, mis tekivad vastarmunud meestel.

Jäär

Jäärast mehed kipuvad peale esimest kohtingut liiga palju järgmisi plaane tegema. Juba kutsub ta sind oma kauge sugulase pulma, mis toimub kaheksa kuu pärast, või plaanib sinuga langevarjuhüpet. Võta hoogu maha! Planeeri ainult teist kohtingut, või hirmutad naise täiesti ära.

Sõnn

Te olete ainult kord või kaks väljas käinud ning juba näitab mees iga rakuga, et on kade sinu eksmehe peale. Kui mees on nii kade ning ei ole sind õieti tundmagi õppinud, tasub tõsiselt mõelda, kas järgnevad kohtingud oleksid jätkusuutlikud.

Kaksikud

Rohkem ennasttäis meest on raske leida. Hea, kui oled saanud kohtingul paar sõna poetada – ta ei lõpeta rääkimist oma eelmistest suhetest, andekusest ja igapäevastest tegevustest. See kõik võib olla oluline info, kuid kas oled valmis terveks tema elulooks ühe kohtingu jooksul?

Vähk

Vähi tähtkujust mehed isegi ei ürita. Ta suudab võtta julguse kokku, et sind üks kord välja kutsuda, kuid kui juhtud hõivatud olema, on see tema viimane kutsumine. Mis siis, et sul oli päriselt tegemist.

Lõvi

Lõvid on harjunud saama kõike, mida hing ihaldab, ning kellessegi armumine võib nad päris rivist välja lüüa. Nad võivad enesekindluse tagasisaamiseks hakata rääkima kõikidest naistest, kellega on maganud. Kuid arvatavasti ei ole sul plaanis nende naistega kontakteeruda, et arvustusi küsida. Ehk oleks targem järgmist kohtingut mitte planeerida.

Neitsi

Neitsid on väga ebakindlad. Kui neile hakkab mõni naine meeldima, proovivad nad teha kõike, et oma meeldimist peita. Kuid see ei aita kaasa nende atraktiivsusele. Eriti närviliseks muutudes hakkavad nad liigselt analüüsima iga su sõna ning ennast kõiges süüdistama.

Kaalud

Kõige suurem viga kaaludest meeste puhul on plaani puudumine. Nendega kohtingut kokku leppides on tavaline vestlus järgmine: "Mida sa teha tahaksid?", "Ma ei tea, mida sina tahaksid?". Kuid meestel tasuks meeles pidada, et planeeritud kohtinguid saadab edu.

Skorpion

Sellest tähtkujust mehele meeldib käituda nii, nagu oleks temas liiga palju testosterooni. Kohutavalt matslikud naljad, teiste inimeste mahategemine ning pidev musklite näitamine ei meeldi tegelikult naistele.

Ambur

Kui amburist mees on sinust sisse võetud, siis tere tulemast tagasi teismeikka! Ta kokutab, on konstantselt näost punane, ütleb valesid asju ning muutub kohmakaks.

Kaljukits

Armunud kaljukits muutub kohutavalt rangeks ja tüütuks. Ta ei suuda vabalt võtta, on kogu aeg pinges ning temaga ei saa lõbutseda. Ükski naine ei otsi enda kõrvale meest, kes on morni ja range olemisega.

Veevalaja

Veevalajast mehed on tavaliselt targad, naljakad ning imetoredad kaaslased, kellega koos olla. Kuid kui nad on kellestki sisse võetud, ei saa nad enam endaga hakkama ning ei suuda päriselt kohal olla. Aga ükski naine ei taha võidelda su nutitelefoniga tähelepanu pärast.

Kalad

Meestele ei meeldi olla sõbratsoonis, kuid kalad täpselt sellise olukorra tekitavadki. Ta käitub, nagu oleks su parim sõber ning pärast kohtingut ei saa kuidagi aru, kas mees tahabki lihtsalt sõber olla või soovib ta midagi enamat.

Allikas: YourTango