Ära kanna mütsi ega prille.
Mütsi kandmine tähendab, et tõenäosus valituks saada väheneb 12 protsenti. Prillid – nii optilised kui päikeseprillid – vähendavad seda aga 15 protsenti. Kui kannad päriselus prille, pole mõtet neid fotodel peita, aga nägu varjav nokamüts ja suured päikeseprillid võta pildistamise ajaks parem ära.

Näe esimese sõnumiga vaeva.
Küllap ei üllata sind, et 20 protsenti vestlustest algab sõnadega „hei“, „hei, kuidas läheb“ ja „hei, mis teed“. Üsna igav, kas pole. Tinder selgitas välja, et 71 protsenti naistest ja 61 protsenti meestest eelistab tervitust, mille kallal nägi kirjutaja natukenegi vaeva. Heaks variandiks on huvitava küsimuse esitamine. 35 protsenti naistest ja 32 protsenti meestest eelistab, kui vestlust alustatakse küsimusega.

GIFid aitavad muuta vestlust pikemaks ja meeldivamaks.
Sõnumite vahel liikuvate piltide GIFide saatmine tähendab, et vastus tuleb 30 protsenti suurema tõenäosusega. Lisaks on sellised vestlused kuni kaks korda pikemad. Pilt ütleb rohkem kui tuhat sõna – ja paistab, et liikuv pilt ütleb veel kordi rohkem.

Kui tahad kohtingule minna, siis tee seda pigem varem kui hiljem.
Kui oled vestluskaaslasest huvitatud, siis lepi võimalikult ruttu kohting kokku. Tervelt 95 protsenti kokkusaamistest leiab aset kahe kuni seitsme päeva jooksul. Kui möödub rohkem aega, on tõenäoline, et kohting ei leia kunagi aset.

Allikas: elitedaily.com