Vibraatori kohta ütleb Juta, et see ei ole ainult üksiku või rahuldamata naisterahva mänguasi. Mehed saavad kasutada neid ka eelmänguks või siis, kui mees varem lõpetab, naise lõpuni rahuldamiseks. “Seda saab kasutada nii eelmänguks, vahemänguks kui ka lõppmänguks,” kinnitab Juta. Seksimänguasjad täiustavad sinu seksuaalelu kas koos või ilma partnerita. Neid on hea kasutada ka perioodil, mil sa ei ole kellegagi koos ja sul ei ole võimalik seksides orgasmi saada, et ennast rahuldatuna hoida.

Kuidas valida?

Kõigepealt peaks naine ennast ise tundma õppima ja ennast avastama. Missugust orgasmi ta saab, kas ta soovib midagi kliitorile, g-punktile või vaginaalseks kasutamiseks? “Kui naine tuleb esimest korda poodi, võiks ta teada, mida ta vajab, aga kuna tavaliselt ei teata, võiks alustada mõnest väiksemast ja soodsama hinnaga vibraatorist.”

Juta soovitab naistele ka orgasmigeele. Poes on käinud ka vanemaid naisi, kes tulevad higi laubal ostma oma esimest vibraatorit, nii et isegi käed makstes värisevad. Juta sõnul peaksid inimesed taolisest valehäbist üle saama. “Sekspoes ei ole nii õudne ja dildosid ei saja alla,” naerab müüja, kes kohtleb kõiki oma kliente võrdse austusega. Sageli küsitakse, miks peab neid mänguasju nii palju erinevaid ja värvilisi olema. Juta toob põhjuseks vahelduse. “Naisterahval võib ju olla neid mitmeid erinevaid.” Välimuse kohta ütleb ta veel, et see, mis on hinnaline ja uhke, ei pruugigi kasutamisel kõige parem olla.

Eneserahuldamise plussid

· Selle abil võid õppida, mis tekitab naudingut, millised fantaasiad on seksuaalselt erutavad ja kuidas sa reageerid puudutustele.

· Toetad iseenda seksuaalsuse arengut ja enesehinnangut.

· Osates iseenda seksuaalsust nautida, oskad tõenäoliselt paremini jagada oma seksuaalsust ka partneriga.

· Tundes oma keha ja selle reageerimist puudutustele, oskad paremini naudingule alluda ja oma partnerit juhendada.

· Oskad paremini ära arvata, mis tekitab partnerile seksuaalset erutust.

Dildod – üsna täpsed peenise koopiad, enamasti munanditega ja iminapaga, millega neid saab kinnitada seina, voodi või laua külge. Neid eelistavad naised, kes ei soovi vibreerivat kunstpeenist. Enamik ostjaid on pigem mehed. Kui dildod vibreerivad, on neil pult patareidega eraldi kaasas, dildol patareisid pole. Müüja sõnul on naisi, kes endale dildo ostavad, vähe.

Tupekuulid – on kasulikud vaagnapõhjalihaste tugevdamiseks ja ka naistele, kel esineb tahtmatut uriinileket. Kuulide abil on võimalik treenida ka tupelihaseid, mis lõpptulemusena kindlustavad naisele parema enesekontrolli ja võimsamad orgasmid. Kuulide sees olev raske metallsisu tekitab liikumisel erutava vibratsiooni, mis tekitab mõnu ja tõstab seksuaalsust. Olenevalt sellest, kui treenitud on lihased, saab valida kas väiksemad ja kergemad või suuremad ja raskemad kuulid, mis on valmistatud üleni metallist.

Vibraatorid – noorematele soovitab müüja lihtsamaid. Kõige populaarsemad on vibraatorid, mis on nahka imiteerivast materjalist, klassikalise suuruse ja välimusega. Väiksemad vibraatorid on head eelmänguks ja näiteks käekotis kaasavõtmiseks. On visuaalselt ilusaid ja selliseid, mille puhul ei olegi kohe aru saada, et tegu on vibraatoriga.

Rabbit – vanemas eas naised soovivad juba ka midagi kliitori stimuleerimiseks, kuna verevarustus kliitori piirkonnas väheneb. Vibraatori peeniseosa on lühem kui tavalistel vibraatoritel ja müüja arvates võib see jääda vanemale naisterahvale natuke lühikeseks.

G-punkti vibraatorid – vibraatori ülemine osa on ettepoole keerdu ja stimuleerib g-punkti.

Peeniserõngad – koos mängimiseks on peeniserõngad, mis vibreerivad. On ka selliseid peeniserõngaid, mis erektsiooni tagasi hoiavad.

Näpuotsa-vibraatorid – mees saab seda kasutada näiteks eelmängu ajal. Naised kasutavad seda üksi eneserahuldamiseks.

Liblikad – käivad kummirihmadega naisele peale, on puldiga juhitavad ja stimuleerivad kliitorit. Kasutatav nii üksi kui ka vahekorra ajal mõnu suurendamiseks.

Kliitoripumbad – kasutatakse verevarustuse parandamiseks tupes või kliitoris. Kliitor pumbatakse vaakumisse, mille tulemusel koguneb veri kliitorisse, mis omakorda tõstab tundlikkust vahekorra ajal.

Anaaltapid – müüja sõnul on mõne naise jaoks anaalseks täiesti välistatud. On aga ka neid, kellele see pakub suurt rahuldust, eriti kui seda osatakse vaginaalse vahekorraga kombineerida.

Libestid – silikooni sisaldavad libestid ei imendu nahka, on kauakestvad, sobivad vees kasutamiseks. Vee baasil valmistatud libestid imenduvad kiirelt nahka ja kuivavad. Glütseriin annab libeduse, need libestid on siidjamad ega lähe tükki. Müüja sõnul muutuvad klassikalised ja odavamad libestid tükiliseks ja võivad seetõttu vahekorra ajal ebameeldivad tunduda. On ka soojendava ja jahutava toimega libesteid. Viimased sisaldavad tavaliselt mentooli ja muudavad peenise jahedaks. On ka nahka taastavaid, papilloomviirust pärssivaid, lõhna ja maitsega libesteid. Maitsega libestid sobivad oraalseksiks ja nende allaneelamine on täiesti ohutu.

Orgasmigeelid – enne vahekorda määritakse ümber kliitori, misjärel paraneb verevarustus ja tõuseb tundlikkus ning saadakse võimsam orgasm. Meestele on olemas pihused ja geelid, mis vähendavad peenise tundlikkust, et nad saaksid vahekorras kauem olla.

Eneserahuldamine aitab maandada kehas tekkivaid pingeid, ka näiteks menstruatsioonivalusid, ja aitab lõõgastuda.