Anne & Stiiliga Pariisi

Lisaks Pariisi vaatamisväärsustele ja teistele põnevatele paikadele, külastatakse koos iluguru, tuntud jumestuskunstniku ja pikalt Anne & Stiili ilutoimetajana tegutsenud Reet Härmatiga ka hinnatud Guerlaini butiiki ning aega sisseostude tegemiseks jagub kõigile piisavalt. 1828. aastal asutatud Guerlain on tuntud ja tunnustatud oma julgete disainerite, legendaarse loomingu ja ajatu kogemustepagasiga. Guerlain on uurinud, uuendanud ja tõhustanud parfüümimaailma, nahahooldus- ja meigitooteid tänaseks aastakümneid ja -sadu.

Champagne’i maakond

Paaril korral põigatakse reisi jooksul ka Pariisist eemale ning saadakse Prantsusmaast ja selle kultuurist veelgi külluslikum kogemus. Näiteks sõidetakse kuulsasse Champagne’i maakonda, kus külastatakse Lallieri šampanjamaja ja osaletakse sealsel šampanjadegustatsioonil. Champagne Lallieri nime kandvad esimesed šampanjapudelid pärinevad juba 1906. aastast, mil maineka Champenoise pere tütrega abiellunud René Lallier asutas oma šampanjamaja. Väärika Lallieri šampanja tootmist hoitakse au sees tänaseni ning reisil saab igaüks sellest ka ise osa. Hiljem tutvutakse põneva võrdlusmomendi saamiseks ka šampanja väiketootjaga.

Anne & Stiili eksklusiivset reisi korraldab GoTravel. Broneeri koht väikeses 20-liikmelises seltskonnas aegsasti ja tutvu unikaalse reisiprogrammi, hinna ja teiste tingimustega SIIN!

Seine

Jaga
Kommentaarid