1. KUIDAS VÄLTIDA NAHA LIIGSET RASUSUST?

Miski ei ületa läbistavalt soojendavaid päikesekiiri keset imekaunist suvepäeva, kuid see soojus võib tuua halbu uudiseid sinu rasunäärmetele. Kooslus kuumusest ja niiskusest on signaal sinu nahale suurendada rasueritust. Kui sina oled üks neist inimestest, kelle nahk on suvel oluliselt rasusem, on tark kasutada kvaliteetset ning kiirelt imenduvat nahaõli. RARE OIL BLEND pakub sinu nahale suurepärast ettevalmistust päikesele. See viie haruldase õli kooslus aitab normaliseerida rasueritust ning ühtlustab jumet ja silendab naha tekstuuri. Lisaks pakub RARE OIL BLEND ka täiendavat kaitset päikesekiirguse vastu ning aitab hoida nahka elastsena.

 2. MIDA TEHA, ET NAHK OLEKS IDEAALSELT NIISUTATUD?

Samamoodi nagu on inimesi, kelle nahk muutub suvel liiga rasvaseks, on ka neid, kelle nahk ilma täiendava hoolitsuseta meenutab pigem kuivanud pärgamenti. Selle ennetamiseks on esimese sammuna rohkema vee joomine, mis aitab kaasa paremale enesetundele ja välimusele. Naha niisutamiseks sellest üksi aga ei piisa. Seetõttu on ülimalt oluline kasutada kvaliteetset niisutavat kreemi. ABSOLUTE HYDRANCE’i päevakreem sügavniisutab nahka, kaitseb seda tolmu ning õhusaaste eest ja pakub täiendavat kaitset UVA- ning UVB-päikesekiirguse vastu. Lisaks SPF-faktorile aitab see orgaaniline päevakreem tõsta naha loomulikku kollageeni tootmist, tehes sellest suurepärase vananemisilminguid (kortse) ennetava toote. Lisandväärtusena kestab see kerge ja kiirelt imenduv päevakreem oluliselt kauem kui enamik teisi kreeme.

 3. KUIDAS VÄLTIDA TÜÜTUID PUNNE JA KETENDUST?

Suvel on tavapärane peeglisse vaadates näolt punne ja ketendust avastada. Parim abi selle vastu on nahka põhjalikult puhastada. ORGANIC PEAT MASK näomask on tõenäoliselt kõige tõhusam näomask, mida osta on võimalik. See sügavpuhastav ning nahka tervistav turbapõhine imemask normaliseerib naha pH-d, väljutab nahast kahjulikke jääkaineid ning seob vabu radikaale. Seda üdini orgaanilist ja lugematute auhindadega pärjatud näomaski on suvekuudel soovituslik teha kaks korda nädalas õhtuti enne magamaminemist. Kuna me kõik armastame suvel nautida pigem päikest ja värskendavaid tuuleiile, mitte veeta tarbetult palju aega toas, on see mask suurepäraselt kiire toimega. Tavapäraste maskide asemel, mida peab peal hoidma pool tundi ja kauem, on VESTIGE VERDANT näomaski tarvis peal hoida rikkaliku kihina kõigest kolm minutit. Suurepärane uudis on, et sellest maskist on nüüd olemas ka kompaktsem 50 ml versioon, mis teeb selle sõbralikumaks nii rahakotile kui ka reisides.

 4. KUIDAS KANAVARBAD NÄOST EEMAL HOIDA?

Kanavarbad ehk miimikajooned on peenikesed jooned sinu välimistes silmanurkades, mis meenutavad kanavarbaid. Need tekivad silmi kissitades ning võivad anda välimusele teenimatult aastaid juurde. Seetõttu on oluline kanda head hoolt oma silmaümbruse eest. See pole üksnes esimene piirkond, mida sinu juures märgatakse, vaid sinu nahk on seal ka oluliselt õhem. INFINITY EYE SERUM on loodud just selleks, et kahandada ja ennetada miimikajoonte tekkimist. Kasutades seerumit igapäevaselt hommikuti ning õhtuti kuu aja vältel, on uurimused näidanud kuni 45% vähenenud miimikajooni.

Sinu nahk on sinu kõige suurem organ ning peamine reetur paljastamaks sinu vanust teistele. Hea uudis on aga, et selle eest õigesti hoolitsedes säilib nahk kauni, värske ja nooruslikuna vägagi kaua. Seetõttu on ülimalt oluline kasutada oma nahal ainult kvaliteetseid tooteid ning võimaluse korral alati eelistada orgaanilist ja looduslikku, sest enamik sellest, mida sa oma nahale kannad, jõuab sinu vereringesse ning organismi. VESTIGE VERDANT vappi kandvad tooted pakuvad lisaks suurepärastele iluhüvedele sinu nahale ka tervistavat mõju.

 Lähemalt saate tutvuda VESTIGE VERDANT Organic Skincare’i toodetega nende kodulehel www.vestigeverdant.ee ja Facebookis Vestige Verdant Eesti.

Jaga
Kommentaarid