Ka siis, kui soovid ennast ise millegi tõeliselt ilusaga premeerida. Järgnevalt toome teieni neli parimat juveelipoodi, mis aitavad särada just nii eredalt, kui te seda väärite.

Hearts Fine Jewellery

Hubase ja privaatse, ent luksusliku atmosfääriga juveelisalongis Hearts Fine Jewellery, mis asub Tallinna vanalinnas aadressil Uus 7, tunnete maailmatasemel juveeltooteid ostes täielikku luksust.

Salongi vitriinidel on esindatud suurimad teemandid Eestis: haruldase kollase, üle kolme karaadi kaaluva teemandiga sõrmus, luksuslik 16-karaadiste teemantidega koljee ja maailmas ainuke kümnekaraadiste teemantidega sõrmus.

Hearts Fine Jewellery pakub juveeltooteid DeBeers Groupi teemantidega, millel on maailma kõige usaldusväärsem sertifikaat (Gemological Institute Of America – GIA). Igale teemandile on graveeritud GIA sertifikaadi number, mis on tänapäeval teemandi ostmisel normiks. Teemante on igas suuruses, iga kuju, lihvi ja värviga. Seejuures annavad eksperdid nõu investeerimisteemantide küsimustes.

Hearts Fine Jewellery esindab Eestis moodsat Prantsuse juveelibrändi Djula, mida kannavad Rihanna, Jennifer Lopez ning Kardashiani perekond.

Hearts Fine Jewellery on järgmiste organisatsioonide ametlik edasimüüja ja partner:

  • maailma suurim börs teemantide ostmiseks ja müümiseks – RapNet Diamond Trading Network;
  • Gemological Institute Of America (GIA);
  • kinnine oksjon DeBeers Auction;
  • Global Blue Tax Free Shopping.

Broneerige tutvumiseks aeg meie kodulehel www.hearts.ee ning jälgige uuendusi Facebooki leheküljel ja Instagramis @heartsjewellery.

Hearts Fine Jewellery
Uus tn 7 Tallinn Estonia 10111
+372 5680 0555
www.hearts.ee

AFM Juveelisalong

AFM Juveelisalong on Eesti turul tuntud üle 20 aasta. Salong on peamiselt spetsialiseerunud eritellimusel ehete valmistamisele. Siit leiad originaalseid lahendusi oma ideedele: abielu- ja laulatussõrmused, ripatsid, klotserid, kõrvarõngad jne. Ehtekujunduses kasutame parimate väärtustega vääriskive, nagu rubiin, safiir, smaragd jne. Teostame kalliskivide sertifitseerimist ja anname loodud ehtele ka sertifikaadi. AFM Juveelisalong täidab teie kõige uskumatuna tunduva ehte unistuse.

Tehtud töödega saab tutvuda kodulehel www.gold.ee.

Meie kogenud meeskond ootab teid!

Goldtime

Goldtime on Eesti suurim juveeli- ja kellakaupluste kett. Goldtime'i kauplused asuvad Tallinna, Tartu, Pärnu, Narva, Viljandi, Jõhvi, Kohtla-Järve ja Kuressaare suuremates kaubanduskeskustes. 2016. aastal avati Eesti suurima ehete ja käekellade valikuga e-pood www.goldtime.ee.

Goldtime'i kirg on luua trende ning hoida traditsioone. Seda põhimõtet peegeldab rikkalik tootevalik, mille hulgast leiab klassikaliste kuld- ja hõbeehete kõrval tuntud kaubamärgid, sh Michael Korsi, Emporio Armani, Swarovski, Thomas Sabo, Ti Sento Milano, Nominationi, Pandora jne.

Silmapaistvaks võib pidada erikollektsioone pisikestele printsessidele, tantsivatele teemantidele ning suurimale abielu- ja kihlasõrmuste valikule Eestis. Põnevust lisab omanäoline Eesti disainerite ehtelooming, kus on väärikalt esindatud armastatud Tanel Veenre, New Vintage by Krissi, Birgit Skolimowski, SOMA, HYRVi, KUMA ja Lummuse looming.

Käekellade kollektsioon hõlmab laia valikut Šveitsi “swiss made”-märgisega kellabrände, aga ka väga rikkalikku valikut tuntud moebrändide käekelli. Silma jäävad stiilsed ja trendikad Fossili, Skageni, Bossi, Tommy Hilfigeri jt käekellad, aga ka maailmas tuntud ja tunnustatud Šveitsi kellabrändid, sh Breitling, Tag Heuer, Zenith, Raymond Weil, Frederique Constant, Certina, Tissot ja Balmain jmt.

Goldtime'i kauplusesse sisse astudes tunnete, et olete oodatud külaline ning saate nautida müügikonsultantide professionaalset teenindust. Uued trendid ja klassikaline ilu elegantses kinkekarbis on garanteeritud. Goldtime paneb su särama!

Külasta kindlasti ka e-poodi: www.goldtime.ee

Matigold

Juveelikauplus Matigold (varem tuntud kui Mati kullaäri) tegutseb juba aastast 1996 ja on võitnud paljude eestlaste soosingu. Pakume igale maitsele heade hindade ning kvaliteediga Eestis ja mujal toodetud kullast ehteid ja aksessuaare nii vääriskivide, poolvääriskivide kui ka pärlitega.

Matigoldi kaupluses pakume üle 2000 erineva kihla- ja abielusõrmuste mudeli. Kui sellest valikust ei leia endale sobivat, on võimalik ka lasta disainida enda ideaalsed kihla- ja abielusõrmused. Te saate muuta abielusõrmuste suurust, laiust, paksust, värvust, kivide suurust ja asetust ning palju muudki.

Peale sõrmuste leiate erinevaid kuldehteid nii vääriskividega, poolvääriskivide, tsirkoonide kui ka pärlitega. Lisaks leiate kauplusest laia hõbedaste ehete valiku. Hõbeehted on meil peamiselt Itaalia ja Saksamaa brändidelt Breuning, BellaGioia – Argento Italiano, Viventy ja Spark.

Praegu on kaupluses –25% soodustus kõigile Saksamaa abielusõrmuste brändidele (v.a sõrmused, mis on hõbedast).

Tutvu ka meie teiste pakkumiste ja valikuga lähemalt meie veebilehel www.matikuld.ee või külasta meie kauplust T1 Mall of Tallinna (Peterburi tee 2) kaubanduskeskuse 1. korrusel.

Jaga
Kommentaarid