1. Mida hakkate Balti Jaama Turul pakkuma?

Me hakkame pakkuma eeskätt lastega peredele võimalust saada kõht täis, sellest kõhutäiest naudingut ning kõrvale sõõmu mängu ja kulbiga kultuurielamusi. Olgu ka öeldud, et oodatud on tegelikult kõik!

2. Millised on teie ootused uuele Balti Jaama Turule?

Meie ootused on suure mühinaga pidevalt kasvanud. Loomulikult ootame me maailma kõige uuema ja ägedama turu tekkimist. Siia alla käib ka asukohast tulenev n-ö kalamaja kultuur. Kõige enam sooviks, et Balti Jaama Turust saaks eesotsas meiega kaasaegne ja hubane kogukonnakeskus.

3. Miks on teie restoran kõige ägedam sellel turul?

Käskude ja keeldude maailmas oleme värskeks, tervislikuks, maitsvaks ja põnevaks teejuhiks toidumaailma. Meie juures saab nii laps kui täiskasvanu ise oma toiduportsu kokku panna: valikus on nii bufee kui ka a la carte. Lubatud on ka toiduga mängimine – seda eelkõige kokandusringi näol, ning valitseb kultuurselt mõnus õhkkond koos kontserdite, etenduste ja loengusarjadega. Loomulikult oleme mõelnud ka neile, kes ei söö liha, piima, nisu või suhkrut. Lisaks saab meie pool koka käest toidu kohta kõike ise pärida: näha ja kuulda, kust ja kuidas meie toit siia sai. Samuti saab võtta osa just lastega peredele loodud naudingutest, mille hulka kuulub ka parajalt mõnus mänguruum!