Ilu läbi teaduse

Üheks selliseks nahahooldussarjaks on prantsuse professionaalne nahahooldusbränd Laboratoires FILORGA, mille lõi 1978. aastal ilukirurg Michel Tordjman. Kui 2007. aastani oli näiteks sügavatesse nahakihtidesse ulatuv hüaluroonhape saadaval ainult meditsiiniliste ilusüstidena, tõi Filorga esimest korda seni üksnes esteetilises meditsiinis kasutusel olnud lahendused kättesaadavaks kõikidele, luues kapseldatud toimeainete naha sisse transportimise tehnoloogia.

Sarja Medi-Cosmetique® kõik seerumid ja kreemid sisaldavad elustavat aktiivainet NCTF® (New Cellular Treatment Factor), mis on kombineeritud kõrge molekulmassiga hüaluroonhappega – samalaadsega, mida meie organism ise toodab. Uuringud näitavad, et nooruslikkuse aluseks nimetatud hüaluroonhape stimuleerib nahale elastsust andvate kollageeni ja elastiini moodustumist ning omab niisutusele lisaks vananemisvastast toimet. Nende kahe toimeaine viimine sügavatesse nahakihtidesse – nõelatorketa! – oli siiani tohutu väljakutse. Tänu Filorgale võime me esteetilise meditsiini innovatiivseid avastusi kasutada praegu kodunt lahkumata.

Veatu naha saladus

Bioaktiivsed ained, mida nahk nooruslikuna püsimiseks enim vajab, on vitamiinid, koeensüümid, antioksüdandid, mineraalained ja nukleiinhapped. Filorga seerumites, kreemides, maskides, koorijates ja näopuhastajates peituvas võtmekomponendis NCTF® sisalduvad kõik need toimeained, ühtlasi rida teisi, mille koostoimel vähenevad kortsukesed, paraneb naha prinkus, taastuvad siledus ja sära ning tugevnevad naha kaitsemehhanismid. Unikaalsed kooslused tagavad silmnähtavaid tulemusi juba pärast esimesi kasutuskordi. Näiteks tasandab iluraviprotseduuridest inspireeritud vananemisvastane kreem Time-Filler koguni kolme liiki kortse: lihastegevusest tulenevaid, nahalõtvusest tingitud ning kuivusest põhjustatud kortsukesi. Kreemis sisalduvad tripeptiidid lõõgastavad Botoxi toimele sarnaselt pinges lihaseid ja tasandavad miimilisi kortse. NCTF® ja peptiidid soodustavad kollageeni ja hüaluroonhappe sünteesi ning kergelt kooriv toimeaine muudab naha tasasemaks. Kapsuleeritud hüaluroonhape imendub sügavale, niisutades nahka ja andes sellele elujõudu.

Särav nahk, klaar jume

Sarja Medi-Cosmetique® ülikontsentreeritud toimeaineid mõjuvad naha sügavamates kihtides, noorendades mitte ainult visuaalselt, vaid ka raku tasandil. Toodete tõhususest annab ühtlasi tunnistust asjaolu, et Filorgat on pärjatud mitmete auhindadega. Näiteks võitis 2017.aastal Pariisis Marie Claire'i rahvusvahelise auhinna – uuendusliku näomaski tiitli – kahetoimeline koorija-mask Scrub&Mask, mis eemaldab surnud naharakud, küllastab nahka hapnikuga ning ergutab rakkude uuenemist. Vulkaanilise päritoluga perliitosakesed ja ensüümid tasandavad naha pinda; poorid tunduvad väiksemad, jume ühtlasem ning naha tekstuur siledam.

Sarjast ei puudu ka eritooted, nagu värskendav ja sära andev C-vitamiini seerum, naharakke uuendav öökreem Skin-Absolute Night ning tumedaid ja kottis silmaaluseid pinguldav ning silmaümbruse kortsukesi lõõgastav silmaümbruskreem Time-Filler Eyes. Tootepakendite šikk välimus ja sensuaalsed, õrna aroomiga tekstuurid võluvad ka kõige nõudlikumaid naisi, pakkudes killukest luksust igasse argipäeva.


Jaga
Kommentaarid