Estonia ball

Mida panna selga?

Sel hooajal troonivad kleidi- ja aksessuaarimoes metallikud ja glamuursed materjalid – kuldsed, pronksjad ja hõbedased kingadkotid, litterkangad, luksuslik samet ning vabalt voogav siid. Värvidest on igihalja musta kõrval kindla koha sisse võtnud erk, hapude kirsside punane, sume ja pehme samblaroheline, sügavlilla ning muidugi ajatu öösinine.
Kõige olulisem on leida rõivas, milles tunned end hästi.
Kui eelistad ühevärvilist kleiti või kostüümi, siis miks mitte valida juurde kontrastses toonis kingad ja kott? Must pükskostüüm ja fuksiaroosad lisandid, hõbedaselt sillerdav kleit lillade aksessuaaridega, punane tualett ning kuldsed Tuhkatriinu kingad? Vastandid mõjuvad trendikalt, kuid samal ajal elegantselt.
Estonia ball

Kõige olulisem on leida rõivas, milles tunned end hästi, mis ei pitsita ega tekita ebamugavust, sest on liiga kitsas, lühike või hoopis pikk ja takerdub kingakontsadesse. Peol sooviks ju iseennast ja ümbritsevat melu nautida, mitte keskenduda dekoltee sättimisele või kleidi paika sakutamisele.

Mida panna jalga?

Kui plaanid soetada sündmuseks uued kingad, proovi nendega kindlasti kodus enne ringi käia, et kingapaar ballil hõõruma ei hakkaks. Ole ka kontsa kõrguse suhtes endaga aus – kas suudad neis vabalt tantsu lüüa või peaksid tantsusaali pigem eemalt silmitsema? Hea mõte on kingad vooderdada spetsiaalsete geelpadjakestega, mis vähendavad jalgade valulikkust ning hoiavad neid liiga kiire väsimise eest. Leiad need kingapoest!

Kotti valides eelista kindlasti pisemat ridiküli ja võta kaasa ainult vajalik: võtmed, telefon, veidi sularaha, väike peegel, huulepulk ja puuder, kui tead, et nägu kipub läikima. Kui lased kleidi õmmelda, kaalu ka samast kangast koti valmistamist. Peene ketiga koti saad asetada mugavalt üle õla või kerida keti n-ö käevõruna ümber käe. Õhtustama istudes aseta ridikül endast laual vasakule.

Meik ja soeng

Soengu ja meigi puhul hoia tasakaalukat joont. Kindlasti ära katseta enne tähtsat üritust uute ilu-protseduuride või värske soenguga. Alati toimib kuldreegel: kui meik on väga pilkupüüdev, võiks soeng olla pigem tagasihoidlikum ja vastupidi. Suitsusilmaga sobib rahulik huuletoon ning neut-raalse silmameigiga särtsakam suu. Kõige tähtsam on siiski enesetunne – vali stiil, milles tunned end kaunina.

Säti eelneval päeval kõik varakult valmis, siis saad balliõhtul muretult kleidi selga libistada ning vana aasta rahuliku südame ja rõõmsa meelega ära saata.

Head vana aasta lõppu ja kohtumiseni Estonias!

Tule ja naudi elegantset pidu!
Rahvusooper Estonia aastalõpuballi külalised saavad eksklusiivse võimaluse näha katkendit jaanuaris esietenduvast Imre Kálmáni elust, loomingust ja armastusest rääkivast kaheosalisest kontsertetendusest, milles kõlavad muusikalood pakuvad meeldivat äratundmisrõõmu. Peaosades on Rahvusooper Estonia opereti legendaarsed suurkujud: Imre Kálmáni rollis
Hans Miilberg
ja tema abikaasa Vera rollis
Helgi Sallo
.


Õhtu vältel on avatud kohvikud ning esimest korda ajaloos paitavad ballikülaliste maitsemeeli ka vast valminud Estonia restorani hõrgutised. Tantsida saab sümfooniaorkesti saatel või diskol Club Colombinas. Glamuuri lisavad Estonian Dream Big Band, Kaire Vilgats ja Kalle Sepp.
Jaga
Kommentaarid