Robert Iger

Disney juht Robert Iger on väitnud, et ärkab igal hommikul kell 4.30 – ja ta pole ainus suurfirma juht! Edukad inimesed ei vedele isegi pühapäeval lõunani voodis. Uuringud näitavad, et meie aju töötab kõige efektiivsemalt kaks ja pool tundi pärast ärkamist. Ärka nädalavahetusel varakult ja jõuad teistest rohkem!

Anna Wintour: tee sporti!

Anna Wintour

USA Vogue’i peatoimetaja Anna Wintour leiab aega, et iga päev – ka nädalavahetustel – tund aega tennist mängida, ning ta pole kaugeltki ainus üliedukas isik, kes jõuab töö kõrvalt spordiga tegeleda. Nad teavad, et terves kehas on terve vaim.

Benjamin Franklin: sea endale eesmärgid!

Benjamin Franklin

Poliitik, diplomaat, ajakirjanik, teadlane ja leiutaja Benjamin Franklin küsis endalt igal hommikul: Mida head ma täna ära teen? Edukad inimesed teavad, kui tähtis on endale iga päev eesmärke seada – ja nädalavahetus pole erandiks.

Warren Buffett: leia aega hobide jaoks!

Warren Buffet

Warren Buffettit peetakse 20. sajandi edukaimaks investoriks, aga vabal ajal meeldib talle ukulelet mängida. Edukad inimesed on sageli huvitavad inimesed – ja nende hobidel on selles suur roll. Huvialadega tegelemine arendab loovust ja vähendab stressi.

Oprah: mediteeri!

Oprah Winfrey

Meediastaar Oprah leiab aega, et 20 minutit järjest vaikuses istuda – ja seda iga päev kaks korda! Nüüdseks pole enam mingi saladus, et mediteerimine aitab leevendada stressi, suurendada produktiivsust, arendada loovust ja üldiselt enesetunnet parandada. Tihti on nädalavahetused tööpäevadest veelgi tegusamad, aga kõige edukamad inimesed teavad, et iga päev tuleb leida aega vaikuses puhkamiseks.

Jack Dorsey: sea end töönädalaks valmis!

Jack Dorsey

Üks Twitteri loojatest Jack Dorsey on tuntud selle poolest, et tal on esmaspäevast reedeni 16-tunnised tööpäevad. Ent ta on öelnud: „Laupäevad võtan ma vabaks. Ma käin siis matkamas. Ja pühapäevad on endasse süüvimiseks, tagasisidega tegelemiseks, strateegia loomiseks ja uueks nädalaks valmistumiseks.“ Edukad inimesed teavad, et pühapäeval seatakse end valmis, et esmaspäeval kohe hoogsalt tööga pihta hakata.

Allikas: lifehack.org