2. Sülearvuti. Kuigi oma suuruse poolest võib sülearvuti käekotti ära mahtuda, siis arvesta, et tegelikult ei ole käekott selle kandmiseks mõeldud. Eriti, kui kannad kotti ühel õlal – koormad seda liigselt. Pealegi, käekott, mis ei ole mõeldud nii raskeid asju kandma, kulub nii kiiremini. Õnneks on sülearvutitele tänapäeval saadaval lai valik spetsiaalseid kotte ja stiilseid kaasi.

3. Tšekid. Kuigi varas ei saa tšekkide alusel sinu identiteeti varastada, võib nende abil koos dokumentidega nii mõnegi kelmuse korda saata.

4. Kaitsmata nutitelefon. Kui sa veel ei ole oma nutifonile salasõna peale pannud, siis nüüd on küll viimane aeg.

5. Vihmavari. Jälgi ilmateadet ja pane vihmavari kotti vaid siis, kui vihma lubab – “igaks juhuks” iga päev varju kaasas kandes koormad liigselt käekotti ja ka oma õlgu ning käsi.

6. Täissuuruses meigitooted. Huulepulk on okei, aga kui su käekotis sisaldub terve meigiarsenal ja lisaks ka pudel juukselakki, oled ilmselgelt üle pingutanud. Kui sa kuidagi päeva meiki värskendamata vastu ei suuda pidada, vali reisisuuruses tooted.

7. Uksekiibid. Kus sa neid siis hoidma peaksid, küsid? Hästi, aga vähemalt nädalavahetuseks võta need käekotist välja. Kui need kaovad (loe: satuvad võõrastesse kätesse), võib sul tööl suuremat sorti probleem tulla!

8. Kinkekaardid. Need on nagu sularaha. Hoia neid kodus ja võta kaasa vaid siis, kui lähed konkreetsesse poodi, kus kavatsed nende eest midagi osta.

9. ID-kaart ja pass. Ära kunagi kanna mõlemat koos käekotis kaasas – see põhimõte kehtib nii igapäevaselt kui ka reisil olles. Varguse korral sule ID-kaart koheselt. Kui hoiad passi mujal, on sul siiski isikut tõendav (ja ka reisidokument) olemas.

10. Ehted. Võtsid trenni minnes ehted ja käekella ära? Tore, aga ära neid hiljem käekotti unusta…