Madalale kinnitatud krunn, mis on veidi sasitud, jätab mulje palju paksematest juustest. Kasuta juuste kohevamaks tegemiseks kuivšampooni või veidike juuksepuudrit. Sopsuta need kergelt läbi ja sea krunni. Sasi tulemust veel veidi sõrmedega.

2. Eelmisest veidi vabama muljega krunn

Toimi täpselt samamoodi nagu eelmise puhul, kuid nägu ümbritsevaid juukseid ära krunni kinnita. Nii jääb tulemus veelgi kohevam.

3. Poolenisti lahti

Kinnita lõtva krunni vaid ülemised juuksed, lastes alumistel vabalt langeda. See soeng on ka siis hea, kui sa ei taha igapäevaselt pead pesta – õhemad juuksed kipuvad kiiremini rasuseks muutuda. Kui kahtled, kasuta siiski veidi kuivšampooni.

4. Mitme punutisega soengud

Tegelikult on neid paksudesse juustesse päris keeruline punuda… Sinu puhul käib asi aga väga kiiresti!

5. Lihtsad lained

Kui tahad juukseid lahtistena kanda, keera lokitangide või sirgendajaga neisse kerged lainelokid – kuid ära lokita tervet pead, vaid vali selleks juhuslikud salgud. Kasuta ka tekstuurispreid ning viimistlemiseks kerget juukselakki. Oledki valmis!

6. Perfektne kontorisoeng

Kui sul on pikemad juuksed, keeruta need argipäeval krunni, kuid taaskord, sasi krunni veidi vabamaks, et vältida liiga ontlikku muljet.

7. Lokkis hobusesaba

Pelgad hobusaba, kuna tundub, et see muudab su juuksed veelgi õhemateks? Keera juuksed tangidega kergesse lainesse ja juuksed saavad kohe volüümi juurde!

8. Kasuta aksessuaare

Keera krunn pähe ja keri selle ümber näiteks väike sall. Paksude juuste puhul ei ole see nii lihtne, sest aksessuaarid vajuvad koos juustega lihtsalt alla..

9. Vaata üle oma juuste toon

Sa ei taha igal hommikul oma soengu peale aega raisata? Räägi oma juuksuriga – ehk oleks vaja siia-sinna heledamaid salke juurde toonida?

10. Kaks hobusesaba

Kinnita teineteise lähedale kaks hobusesaba. Paar hooaega tagasi oli seda soengut ka moelavadel näha ja põhjusega – see laseb tunduda, et sul on rohkem juukseid!

11. Poolik punutis

Oled punutiste fänn? Punu soengusse vaid pool oma juustest ja jäta ülejäänud osa lahtiseks.

12. Naiselik ülespandud soeng

Sulle meeldivad naiselikud ülespandud soengud, kuid õhukeste juuste tõttu praktiliselt ei kannagi neid? Võtmesõnaks on kohevus – tupeeri juukseid eelnevalt, tee juurte juurde väikesed vahvlilokid või lokita üleni kohevaks. Ja alles siis alusta soovitud soengu tegemist.