2. Sea rinnahoidjad rivvi. Säästa ruumi ning hoia oma rinnahoidjad terved ja ilusad pakkides need justkui üksteise sisse. Lisamõte ruumi kokkuhoiuks – pane püksikud rinnahoidjakorvidesse.

3. Kata kingad koti või vannimütsiga. Sa ei taha ju, et mustad kingad puutuksid puhaste riietega kokku (ka ebameeldiv lõhn võib kingadelt riietele kanduda). Hoia mustad kingad riietest eemal pannes nad spetsiaalsetesse kingakottidesse või pesumütsidesse, mis on saadaval enamikes hotellides.

4. Paki kaasa kaks toppi iga püksipaari või seeliku kohta. Tõenäoliselt kannad mitu korda alumist osa, mitte ülemist. See aitab hoiduda ka ülepakkimisest.

5. Paki riided pahempidi. Lihtne viis plekkidest hoidumiseks.

6. Aseta raskemad asjad kohvriratastele lähemale. Kui sul on ratastega kohver, pead kindlasti arvestama, kuidas seal sees olevad asjad liikumisele reageerivad. Seetõttu pane raskemad asjad ratastele lähemale ja nad ei suru su riideid üksteise otsa.

7. Pane kohvrisse lõhnapärleid. Nii on sinu riided ka kohvrit avades meeldivalt lõhnastatud.

8. Pane pesemisasjad läbipaistvasse kotti. Läbipaistvasse kotti paigutatud asju on kergem leida ja ka sinu kohvri sisu jääb korda.

9. Paiguta juhtmed prillitoosi. Sassi läinud juhtmete vältimiseks keera juhtmed rulli ja aseta need prillitoosi, mida on kerge avada ja kus sees juhtmed liikuda ei saa. Sama võid teha ka ehtekarbiga.

10. Peida õrnad asjad sokkidesse. Õrnad esemed nagu parfüümipudelikesed võivad reisimisel kergesti katki minna. Peida need sokkide sisse!

11. Kasuta vaba ruumi mõistlikult ära. Iga pragu loeb! Otsi vaba ruumi näiteks kingade seest ja peida kõrvaklapid või münditasku sinna sisse. Pane kindlasti tähele, mida sa kuhu pakid, et vältida hilisemat paanilist asjade otsimist.

12. Paki igaks juhuks kaasa riidest kott. Sul võib minna vaja lisakotti päevase ekskursiooni jaoks või pead peitma sinna hoopis oma musta pesu. See ei võta ka palju ruumi.

13. Vali erilise väljanägemisega äratuntav kohver. Kui su kohver on sarnane tuhandetele teistele, on sel ka suurem tõenäosus ära kaduda. Lisa kohvrile kindlasti ka informatsioon, mis suunab leidja sinuni.