2. Investeeri Chanel 2.55 käekotti. Sest see on klassika.

3. Mine Pariisi šoppama. Maailmakuulsate prantsuse brändide nagu Céline ja Louis Vuitton... ja lisaks veel sadade vaid Prantsusmaal tuntud brändide butiigid ootavad sind. Pariis on kahtlemata maailma üks parimaid šopingusihtkohti.

4. Mis on sinu signatuur? Mõni aksessuaar, lõhn või ese, mis on just sulle iseloomulik… ja see võib kujuneda millekski, mille järgi sind tundma hakatakse.

5. Õpi ära, kuidas Hermèsi salli siduda. Soovitavalt võiks neid seoseid isegi mitu olla. Usu meid, sa kasutad neid oskusi nüüd ja igavesti.

6. Sea sisse garderoob, kuhu võiksid sisse sammuda. Meenuta näiteks, milline oli Carrie Bradshaw'l.

7. Soeta disaini, mis on spetsiaalselt sinule loodud. Jah, me räägime eritellimustest!

8. Ostle kirbuturgudel ja vaata ringi antikvariaatides üle maailma.

9. Leia oma ideaalsed kingad ja otsusta ära, kas oled Choo või siiski Manolo naine.

10. Lase endale teha dramaatiline juukselõikus. Just seesama, millele oled alati mõelnud, kuid mille reaalse lõikamiseni sa pole tihanud jõuda...

11. Šoppa vintaažpoodides ja kauple alati välja parim hind – ja me mõtleme siinkohal selliste moemajade nagu Yves Saint Laurent, Chanel and Christian Dior loomingut.

12. Soeta couture'i. Teisisõnu, koge, mida käsitööna valminud mood tegelikult tähendab.

13. Reisi Itaaliasse – lihtsalt selleks, et nahka osta. Igaüks peaks kogema, millisena tundub Itaalia nahk (ja pasta).

14. Kujunda kõige stiilsem kohvilaud – hariv ja šikk kohvilaud (millelt ei puudu loomulikult maailma parimad moeajakirjad) annab su kodule hoopis moodsama näo.

15. Osale mõne tuntud moekooli õmbluskursusel – kui mõistad, kuidas rõivad tehtud on, ei nähta sind enam kunagi halvasti õmmeldud rõivastes.

Allikas: Harper's Bazaar