Tavatsed kiiretel hommikutel juuksed ikka ja jälle kuklale krunni kinnitada? Proovi midagi uut, näiteks sellist krunni, mis on keeratud patsi punutud juustest. Kammi juuksed taha ja kinnita madalasse hobusesabasse. Kinnita juuksekummiga. Punu juuksed vabasse patsi ja kinnita see. Nüüd keeruta pats võimalikult tihedasse krunni ja kinnita juuksenõeltega. Muidugi võid patsi kanda ka ilma krunni keeramata nagu see Michael Korsi modell.


Michael Kors Foto: PIXELFORMULA/SIPA/1410302054

Poolpikkadele juustele

Kuna su juuksed pole nii pikad, et neid saaks kinni panna, proovi hoopis kerget ja sundimatuna näivat lokisoengut. Lülita sisse loki- või sirgendustangid. Niikaua, kui need soojenevad, tee sõrmede abil pea keskele lahk – väldi seitli tegemisel kammi, kuna sellega saad liiga sirge „joone“. Kui taotluseks on veidi boheemlaslik look, jätab sõrmedega tehtud seitel loomulikuma mulje. Keera endale suured lokid (kui sul on eriti kiire, võid lokitada ka vaid pealmised juuksed). Kui lokid peas, pihusta juustele tekstuuri lisavat spreid ja „sapsuta“ tulemus sõrmedega läbi.


Alexa Chung Foto: PIXELFORMULA/SIPA/1402130021

Lühikestele juustele

Kui su juuksed on veidi rasused, siis kasuta seda šiki ja sileda soengu seadmise juures ära. Alusta, tõmmates sirge seitel võimalikult külje peale. Kui su juuksed ei jää seitlisse, tee need kergelt märjaks ja föönita juuksed. Võta veidi soengukreemi või juuksevaha ja hõõru seda käte vahel, misjärel sea juuksed soengusse, tõmmates kätega üle külgede ja juusteotste, lõpuks väldi juuste kahuseks muutumist, tõmmates väga õrnalt kätega üle kogu juuksepikkuse. Kui su juukselõikus lubab, võid sellise sileda ja šiki soengu asemel ka oma juukseid veidi turri ajada nagu Armani selleks talveks soovitas.


Armani Foto: PIXELFORMULA/SIPA/1402211659

Allikas: Redbook