Stiiliblogi autor on Lyn Slater, kes alustas blogimist seetõttu, et ta ei leidnud ühtegi blogi, mis teda ennast inspireeriks. “Mul oli raske leida midagi huvitavat naistele nagu mina ise – kellelegi, kes ei ole kuulus, kes on tark, loov, moeteadlik, vormis, enesega rahul ja kes elab linnas.” Just sellistele naistele on ka tema blogi loodud. Vaata blogi siit www.accidentalicon.com.


Foto: Accidental Icon

Bag and a Beret

Blogi autor on 50ndates aastates kanadalanna Melanie Kobayashi, tuntud ka Miz Baggina. Blogis kirjutab ta oma personaalsest stiilist, mis on illustreeritud nii erinevate rõivakomplektide fotode kui ka tõeliselt kunstiliste fotodega. Lisaks leiab leheküljelt palju eneseirooniat ja autori tugevat iseloomu. Vaata blogi siit bagandaberet.blogspot.com.


Foto: Bag and a Beret

Not Dressed As Lamb

Inglismaal Devonis elav stiiliblogija Catherine Summers on 44aastane ja ta alustas blogimist oma 39. sünnipäeval. Et blogi ostutus kiirelt väga populaarseks, loobus ta oma põhitööst ja hakkaski täiskohaga blogima. Tänaseks on tal lugejaid üle kogu maailma. Kunagi moefotograafi ametist unistanud naine omandas isegi fotograafia-alase hariduse, kuid moefotograafi temast ei saanud. Nüüd pakub blogi talle muuhulgas ka suurepärast väljundit fotograafia vallas. Blogija lemmikteemad on personaalne stiil, tervis ja trenn, vanusele 40+ suunatud fookuslood, positiivne kehakuvand ja muidugi kreatiivsed fotod. Külasta blogi siit www.notdressedaslamb.com.


Foto: Not Dressed As Lamb