Kui oled lühike ja peenike naine, tead juba tõenäoliselt, et rihmad hüppeliigesel ei muuda sind kuidagi pikemaks – need justkui lõikaksid su jala alumise osa ära. Proovi hoopis paari klassikaliselt lihtsaid kontsakingi.


Foto: Vida Press

Terav nina

Kõik terava ninaga kingad – kõrged või madalad – pikendavad visuaalselt sinu jalgu. Hetkel on meie lemmikuteks terava otsaga, madalad sussilaadsed loafers’id.


Foto: Vida Press

Poolsaapad kukepükste all

See kombinatsioon on eriti kasulik talviselt külmadel kuudel, kui paljad hüppeliigesed on välistatud. Selle asemel, et oma pikad teksad poolsaabaste sisse pista, eelista n-ö kukepükse koos poolsaabastega ja su jalad näevadki juba palju sihvakamad välja.


Foto: Vida Press

Risti-rästi rihmad

Kui oled lühike naine, unusta hüppeliigsel sirgelt seotavad paelad ära, sest need "lõikavad" su jalad veelgi lühemaks. Stiilne alternatiiv on aga paar kontsakingi, mil on eest risti-rästi seotud rihmad.


Foto: Vida Press

Eest kinnised kontsakingad

Sarnaselt nahatooni kingadega on ka ainult eest kinnised kontsakingad tõhusaks viisiks jalgu pikendada – need nagu sulaks sinu jalgadega ühte. Proovi terava ninaga paari, mis lisab veel ekstra sihvakust.


Foto: Vida Press

Allikas: Who What Wear