Kuiv nahk ei too su välimusele ühtegi plusspunkti – niisutatud nahk näeb seevastu välja värske ja puhanud.

2. viga: Sa ei kasuta jumestuskreemi õigesti

Kas kannad seda liiga palju, ei kanna üldse või kasutad tooni, mis tegelikult sinu nahaga kokku ei sobi – need kõik teevad su näole karuteene. Samuti võid totaalselt mööda panna, kui kasutad suures koguses puuderjat jumestuskreemi – selle abil on väga lihtne oma kortsukesi esile tuua. Samas kui kasutad veidi oma nahatooniga sobivat jumestuskreemi ja lisad ripsmetušši ning kerget põsepuna, võid saavutada vaid paari minutiga hoolitsetud ja värskena näiva tulemuse.

3. viga: Unustad põsepuna sootuks

Tulemus: tuhm ja elutuna näiv nahk. Kui meigid end igapäevaselt, eelista kerget jumestuskreemi, ripsmetušši ja kindlasti ära unusta ka põsepuna – see annab sulle hõlpsalt värske ilme.

4. viga: Kasutad liiga palju silmalainerit

Kui kasutad liiga palju silmalainerit, võivad su silmad selle tulemusena väikesemad ja väsinumad tunduda. Lisaks, sügavmust lainerijoon toob esile väikesed veresooned sinu silmades, eriti hästi on need näha siis, kui sul on ka tegelikult unevõlg. Eelista musta laineri asemel hoopis heledamat silmapliiatsit (proovi tooni, mis on veidi tumedam kui su nahatoon). Valge silmapliiats teeb samuti imet – proovi!

5. viga: Sa ei kohenda päeva jooksul meiki

Päeva jooksul tuhmub kõik – huule- ja silmameik, meigipõhi…. Võta endale minut – kata uuesti naha ebaühtlused, kammi läbi kulmud, kanna huultele värske kiht läiget või huulepulka. Sa oled taas valmis minema!

Allikas: Allure