See on reegel, mida järgivad kõik klassikalise prantsuse ilu austajad. Juuste värvimine tuleb kõne alla vaid siis, kui nad tahavad sellega rõhutada oma loomulikku juuksevärvi või peita halle juukseid. Muul juhul aga – austa seda, mida Emake Loodus on sulle kinkinud.

2. Nad ei kasuta fööni

Paljudel juhtudel neil isegi ei ole seda – suvel kuivatavad nad juukseid värske õhu käes, talvel aga pehme rätiku sees. Kasulikum nii juustele kui keskkonnale, kas pole?

3. Nad ei pese juukseid igapäevaselt

Selle asemel, et juukseid iga päev pesemisega kurnata, kaalu pesemist hoopis ülepäeva. Su juuksed muutuvad juba ühe päevaga rasuseks? Keeruta juukseid krunni – see on prantslannade lemmiksoeng!

4. Nad ei lisa juustele kaunistusi

Lühikesed, hooletuna näivas soengus, lihtsalt lahti… Prantslannad teavad, et lihtsuses peitub stiil ja särav pudi-padi ei anna sulle tegelikult midagi juurde. Kõikvõimalikke klambreid, peapaelu ja sätendavaid juuksekumme võiks vältida, kui sa pole just alla 18. aasta vana.

5. Nad ei lahku kodust kunagi märgade juustega

Kui võimalik, pese pead alati õhtul mitte hommikul – siis on neil aega, et põhjalikult kuivada. Pealegi, niiskete juustega magama minekul on eeliseid – loomulikud lained on hooletult šikid.

6. Nad kasutavad parfüümi… ka juustes

Tilgake parfüümi juustes, kõrva taga ja kaelal pole kunagi kellelegi kahju teinud.

7. Nad ei kurda kuumuse üle

Suvise kuuma ja niiske ilmaga lähevad juuksed krussi, meresool muudab need karedaks… Ja mis siis? Suvekuumust on meie laiuskraadide nii vähe, et kui see ükskord kätte jõuab, tasuks seda täiel rinnal nautida!

Allikas: Byrdie