2. Kannad retuuse koos edeva topiga. Litrid, tikandid ja muu särav ning sädelev jäägu siiski pidulikumate komplektide juurde. Ja kuigi ka retuuse kandes saad šikk välja näha, on nende näol tegemist siiski pigem sportliku riietusega. Seega vali ka riietuse ülemiseks osaks midagi mugavamat – näiteks pusa või sportliku joonega maksisuuruses jakk/ülerõivas.


Foto: Vida Press

3. Kannad retuuse kontsakingade või varbavaheplätudega. Väldi nimetatud jalanõusid iga hinna eest – eelista hoopis sportlikke vabaajajalatseid, tosse, madalaid kingi või saapaid. Kuna juba retuusid iseenesest toovad su jalad maksimaalselt esile, siis sa ei taha neid kontsade abil veel rohkem rambivalgusesse seada (kui sa just ei ole selline meisterlik stilist, nagu naine selle loo avapildil). Küll aga võid valida näiteks üle põlve ulatuvad madalat saapad.

4. Kannad retuuse seelikute ja kleitidega. Pükste ja kleidi kombinatsioon on hetkel küll väga trendikas, kuid retuusid ei ole päriselt püksid. Retuusidega sobivad paremini suured sviitrid, pusad ja kardiganid.


Foto: Vida Press

5. Kannad retuuse koos spordikotiga. Kui lähed trenni, on see täiesti okei. Kui mitte, siis vali hoopis käekott – see annab su välimusele hoopis šikima viimistluse.

6. Kannad retuusidega nabapluuse. Su kõhulihased võivad olla suurepärases vormis, kuid see kombinatsioon kuulugu taaskord vaid trennisaali! Või kui siiski tahad nabapluusi kanda, siis kanna selle juurde alati ka pikemat jakki. Vähem ei ole alati rohkem!

7. Kannad silmatorkavaid ehteid. Statement-ehted ja sportlikud riided ei ole just parim kooslus. Retuuse kandes hoia aksessuaarid lihtsatena – kanna kas väikeseid, delikaatsetena mõjuvaid ehteid või loobu nendest üldse.

Allikas: Who What Wear