Äkki tahad sõpradele näidata oma viimast ostu või soovid ehitada Instagramis üles suuremat vaatajaskonda? Inimesed aga armastavad ehedust ja seega on peeglist tehtud pilt üks parimaid viise end ehedast küljest näidata. Meil kõigil on ju kodus peegel ja sellest end kerge pildistada. Kui plaanid jõuda sotsiaalmeedias rohkemate inimesteni, ära töötle pilti üle, vaid hoia see võimalikult ausana.

2. Kasuta häid nurki

Kogenud peeglist enese pildistaja teab kõige paremini, mis on tema tugevaimad küljed pildistamiseks. Katseta julgelt erinevaid poose ja leia enda jaoks kõige kaunim külg, et seda julgelt ka teistele näidata.

3. Ära piirdu vaid täispikkuses pildiga

Peeglist pole mitte ainult mõnus üles pildistada kogu oma riietust, vaid saab kenasti esitleda ka näiteks värskelt soetatud ehteid või uut ägedat telefoni ümbrist.

4. Kui leiad hea koha, kasuta seda julgelt

Kui oled leidnud hea koha, kus pildid tulevad kõige paremini välja, siis jää selle juurde ja kasuta korduvalt. Kui leiad koha, mida armastad, sest seal on ilus valgus, taust või mõni muu hea asi, siis taaskasuta seda selfie tegemisel julgelt.

5. Puhas peegel

Samal kombel nagu kannad hoolt oma riietuse detailide eest, ära unusta kanda hoolt ka lemmiku peegli puhtuse eest. Meik või muu mustus peeglil ei ole kindlasti šikk asi, mida jäädvustada.

6. Selfie'ta ükskõik, kus tuleb tuju

Enda pildistamiseks on hea igasugune peegel või peegeldav pind. Kui märkad ägedas kohas sellist, siis pildista julgelt. Loomulikult tuleb riskida sellega, et keegi sind altkulmu vaatama jääb.

7. Mida ägedam taust, seda parem

Jah, kodus pildistatud selfie'd on küll toredad, aga huvitavas kohas pildistatud kaadril on hoopis teine ilme.

Allikas: Who What Wear