Ennetamaks silmalaugudele tekkivaid plekke. Lase tušil kihtide lisamise vahepeal veidi kuivada. Protsessi kiirendamiseks võid kergelt käega silmade ees lehvitada, aidates nii kuivamisele kaasa.

Veatute alumiste ripsmete heaks. Aseta lusikas õrnalt alumiste ripsmete alla ning võõpa neile tušši alles nüüd. Nii kaitsed silmaalust piirkonda tüütute plekkide eest.

Kokku kleepunud ripsmete eraldamiseks. Ei, ainus viis ei ole kogu tušš eemaldada ja uuesti proovida. Varu endale selle asemel puhas ripsmetuši hari (näiteks puhasta tühjaks saanud toote harjake) ning kasta see vajaduse tekkimisel silmameigi eemaldusvahendisse. Tõmba tavapärase liigutusega üle ripsmete ning need näevad taas kaunid välja.

Soovimatute tušiplekkide eemaldamiseks kogu näolt. Haara appi meigieemaldajasse kastetud vatitikk.

Võta oma ripsmetušist maksimum. Selle asemel, et enne ja pärast iga kasutuskorda hari lihtsalt otse tušši suruda (ja seda kasutamise ajal edasi-tagasi „pumbata“), sulge ripsmetušš õrnalt ja aeglaselt keerutades. Sel viisil vähendad õhu sattumist tušši, mis selle kiiremini ära kuivatab.

Selleks, et võtta peaaegu kuivast ripsmetušist maksimum. Aseta tühjenev ripsmetušš enne kasutamist kuuma vette. See aitab kuivanud tušijääke vedeldada.

Asendustušš. Kui sul sobivat toodet parajasti käepärast pole, pista vatitikk vaseliini sisse ja tõmba õrnalt üle ripsmete. See justkui imiteerib tuši efekti, luues naturaalsetest ripsmetest paksema, säravama ja volüümikama tulemuse.

Pole kindel, et tušš sobib sulle? Leia soovitud ripsmetušist reisiversioon - kasutad väiksemas suuruses toote kiiremini ära (keskmiselt kolme kuuga, mis on ka tavapärane toote säilivusaeg). Lisaks aitab väiksem hari saada kätte ka kõige vähemmärgatavad ripsmekarvad.

Allikas: PureWow