Kuna Jäär on tulemärk, on ta iseloomult seiklushimuline. Tavaliselt on just Jäär esimene, kes murrab end välja igapäevasest rutiinist, et proovida midagi uut. Neoonvirsiku toonis juuksed nõuavad suures koguses julgust, kuid sellest temal juba puudu ei jää.

Sõnn: teksasinine

Mis puutub Sõnni valikutesse ilutoodete vallas, eelistab ta sellist, millele saab kindel olla. Kui soovid midagi julget, aga ei taha liialt suurt sammu astuda, proovi teksasinist. See sobib paljude riietega ja on piisavalt julge, kuid samal ajal küllaltki tagasihoidlik. Lisaks on teksasinine alati stiilne valik!

Kaksikud: vikerkaarevärvid

Kaksikutele on iseloomulik pidev eneseotsimine. Seetõttu on sellele tähemärgile sobiv mitte ainult üks värv, vaid mitu. Tulemus jääb erinev ja erinevaid soengustiile proovides saab sellega pidevalt mängulisi tulemusi luua. Selle imelise soengu tegemise saladus on järgmine: värvi juuste pealmine osa halliks ja kasuta erinevaid vikerkaarevärve nende alumises osas. Vikerkaarevärvide silmapaistvus sõltub sellest, kuidas juuksed on sätitud.

Vähk: metalne

Metalne juuksevärv on tõesti olemas ja selle loojaks on Los Angelesest pärit värvispetsialist Guy Tang, kellele enda sõnul lihtsalt meeldib kõik, mis läigib. Tangi sõnul inspireeris teda värvi loomisel teemantidelt peegelduv valgus. Sellest enam säravamaks minna ei saa!

Lõvi: neoonvikerkaar

Lõvidele meeldib olla tähelepanu keskpunktis ja neoonvikerkaarevärvi juuksed on kahtlemata viis, kuidas panna inimesed endast rääkima. Selliste kiharate saamiseks peab Lõvi istuma juuksuritoolis aga üsna kaua, sest enne vikerkaarevärve peab juuksed värvima plaatinatooni.

Neitsi: pärlitoon

Kuna Neitsile meeldib praktilisus ja oma hinges on ta salaja perfektsionist, meeldib talle pärlitoonis juuste imeilus tuhm tulemus. Lisaks peab uuesti värvi värskendamiseks juuksurisse minema alles kuue nädala pärast. Selleks ajaks aga on ta valmis juba uute toonidega katsetama.

Kaalud: nude maasikas

Õrn maasikatoon on tasakaalukas värv. Selles ei ole midagi liiga palju ja just seetõttu on see Kaaludele kõige sobilikum. Toon on piisavalt julge, et seda pidada vikerkaarevärviks, kuid piisavalt mahe, et ülemus või mõni pereliige ära ei ehmuks. Lisaks on selles kergelt sinu lemmikvärvi roosat!

Skorpion: süsi

Skorpion on tähemärkide tume kuninganna. Seetõttu vajab ta midagi kirglikku ja hõõguvat. Söetoonil on suitsuselt hall varjund, mis kätkeb endast müstilisust ja dramaatilisust.

Ambur: säravad värvilised jooned

Amburi kohta ei saa kindlasti öelda, et ta jääks mingilgi määral märkamatuks. Seetõttu ei tohiks tagasihoidlik olla ka Amburi soeng. See konkreetne vikerkaarevärviline soeng kujutab endast tugevalt värvilisi horisontaaljooni mööda juukseid, mis meenutavad laserjooni. Julge, nõudlik ja kütkestav – just nagu Ambur ise!

Kaljukits: geood

Kuna Kaljukits on maamärk, meeldib talle maalähedus. Geood on nii maalähedane kui võimalik. Lisaks on selline stiil justkui austusavaldus maagilistele mäekristallidele.

Veevalaja: kollane

Kollast värvi juukseid seostatakse tavaliselt väga valesti läinud juuste värvimisega. Veevalaja jaoks on aga ära põlatud kollane hoopis päikeseline ja armas värvitoon. Seda loomulikult juhul, kui tegemist on tõepoolest puhta ja särava kollasega.

Kalad: ookeanitoon

Loomulikult peetakse Kalade tähemärgi esindajat tihti sodiaagi merineitsiks. Ookenikarva toon on neile seetõttu ideaalselt sobiv. Sinises peab oleme natuke rohekat, pisut türkiisi, veidi koobaltit ja sõrmeotsatäis sinakasrohelist. Nii imiteerib see täiuslikult vee erinevaid varjundeid ning tekitab soovi koheselt lainetesse hüpata.

Kõik fotod: Ekraanitõmmised Instagramist

Allikas: Allure