Ilmselt on tegemist 50aastane pereisaga, kes käib nende kingadega nii kontoris, kui ka tädi Maie sünnipäeval tantsu vihtumas. Teisalt võib olla tegu aga ka 30aastane mugavust armastava, praktilise loomuga kontoritöölisega, kellel samad käimad juba neljandat aastat järjest jalgu kaunistamas.
Edevuse ja moekatsetused jätab ta oma kaunile kaasale. Teda võib kohata kahes kohas: tööl või televiisori ees.
Kaaslasele ka tüüpiline eesti mees, kes ei viitsi oma kaaslast kunagi üllatada. Ilmselt ongi tal selline naine, kes ei hooli üllatustest, vaid pigem rahast. Töötab see mees ilmselt keskastme juhina kusagil kontoris. Huvialad on tal suusareis kord aastas, päikesereis kord aastas ja sigari pahvimine tähtsate meeste seltskonnas.

Edevad lakk-kingad


Noor mees, kelle ametinimetuses on kindlasti sees sõna „projektijuht“. Kui ta oma tööülesandeid kirjeldab, siis tegeleb ta kas müügitööga või „projektide juhtimisega“. Igapäevaselt kannab ta peenelt selgasobitatud triiksärki (kindlasti on tema jaoks ka selle värv oluline) ning kitsa lõikega pükse. Jälgib trende ja naudib, kui tema välimust komplimendiga kiidetakse. Soeng on ka oluline!
Hobideks tennis ja golf, kaaslaseks trofeenaine, elukohaks Viimsi.
Ühe arvamuse kohaselt oleneb täiesti, mis sellel mehel seljas on. Kui tal on näteks mingi lahe casual outfit seal juures (nt bomber-jakk), siis mees meeldiks talle. Koos ülikonnaga oleks igav. Oletades, et on esimene variant – sel juhul on ta mänguline, julge, üllatusi täis mees. Töötab loomingulisel alal. Hobikorras ilmselt skeidib ja kindlasti on tal hea muusikamaitse.

Soliidsed pruunid


Klassikaline king igapäevaseks töötegemiseks, pruun vöö ja läheb kõigega. Töötab ilmselt kõrgemal positsioonil, näiteks notarina. Hobideks teater ja huumorisaated, et tööst mõtteid eemale saada.
Ühe arvamuse kohaselt on aga tegemist wannabe-boheemlasega, kes baaris sõpradega kõva häälega sügavmõttelist diipi juttu ajab. Pruut on tal ilus, aga mitte eriti nutikas, sest muidu ei paistaks mees piisavalt tark välja. Mees on vabakutseline, sest „rutiin ei sobi talle“. Veel pakutakse, et ta on pigem keskealine väljakujunenud vaadetega veidi ekstsentriline härra. Viimane variant on sümpaatne.
See mees armastab nii mugavust, kuid samas ei unusta ta, et ka välimus on tähtis. Tal on hea maitse, eelistab klassikat ja peab lugu kvaliteedist. Kindlasti on tema kõrval ka hoolitsetud naine. Arvatavasti ehib tema käevart ka mehelik kell, ta on edukas ja oma alal tegija.

Sinepikarva kingad


See mees meeldib juhul, kui tema ülejäänud riietus on paljukirutud teksaülikond või muu selline „maitsetus“. Oletame, et on. Sel juhul on ta mees, keda teiste arvamus ei huvita, kes ajab oma rida ja ajab seda hästi. Näiteks filmirežissöör, lavastaja, biidimeister... Naist ei ole, sõbrannasid on palju. Hobi ja töö vahel on võrdusmärk. Raha nagu kuskilt otseselt meeletult ei tule, aga jätkub alati.

Punased ketsid


Ta on hipster või teismeline. Mugav kets linnapeal hängimiseks või kuskil kõledas toortoidukohas maailma üle ironiseerimiseks. Kui tahab, töötab, võib ka vabakutseline olla. Hobideks arvutimängud, internetis surfamine, kui ta on wannabe-hipster, siis oma tomatitaime kasvatamine ja filosofeerimine.
Ühe vastaja jaoks töötavad ketsid aga alati, ta reageerib järgnevalt: muidugi võivad neid kanda ka mõttetud mehed, aga kui ma jalgadest ülespoole ei näe, siis ketsidega meest usaldan rohkem kui kingadega meest. Ta on lahe, muretu ja oskab elu nautida. Pole mingi põdeja.

Eristuvad rohelised


Tere, Charlie Chaplin. Töötab kinos, reklaamibüroos ja tema huviks on stepptants? Lõbusa iseloomuga mees, kes armastab mugavust, kuid siiski peab lugu ka vingest välimusest. Ilmselt on jalanõud üks asi, millega talle mängida meeldib – üleüldises plaanis eelistab ta ilmselt viisakat smart casual look'i. töötab ilmselt IT-alal või disainerina. Või on muusik.
Sellist tüüpi oleks raske usaldada. Tema naine hommkul peegli ette ei mahu – aga seda ei pane mees ise tähelegi. Hobisid sel mehel ei ole, v.a nädalavahetustel moodsatel alternatiivsetel house'i-pidudel käimine.

Tumesinised kingad


Arvatakse, et selle mehe soontes voolab lisaks eesti verele ka midagi temperamentsemat. Ta on oma valikutes julge, jäädes samas alati kindlaks klassikutele. Peab lugu viisakast välimusest ja nõuab hoolitsetust ka oma kaasalt. Ilmselt on ta hea ja hooliv mees, märkab pisiasju ja oskab oma kallimale rõõmu teha. küll aga võib ta vahel liiga intensiivselt mõjuda.
Need on sellesama tüübi, kellel enne olid ketsid jalas, ainukesed korralikud kingad. Musta ülikonnaga kannab ta aga neid ja see on väga okei. Ühe arvamuse kohaselt oleks just nende kandja see mees, kellega tahaks koos olla.

Hea lugeja, millised on Sinu lemmikud? Kas ka Sinu kingariiulil leidub mainitud kingi?

Fotod: Shutterstock