Kobakad (ja määrdunud!) rulatossud

Rulaentusiastidele on nende jalavarjude omamine varases nooruses kohustuslik. Kuid nüüd? Enam mitte. Kobakate jalanõude suurim häda on selles, et koos kitsaste pükstega teksadega näevad need jubedad välja. Lahendus? Rulasaabastest inspireeritud jalavarjud on siiski moekad ning mõned neist päris kenad.

Hoiduma peaks kobakate jalanõude, madala vöökoha ning põlvini rippuva hargivahega teksade kombinatsioonist (välja arvatud siis, kui oled räpistaar). Pigem kitsad ja minimalistlkud siluetid ning esmaklassilised materjalid on aga hoopis teine teema. Mõnusa disainiga liibuvad püksid, mis põlvede kohal kergelt kurrutavad – need on usaldusväärsed.

Teisalt, kuna su igapäevane sissetulek on nüüd varasemast veidi suurem, võid endale lubada ka erilise disainiga paksutallalisi nahast jalavarje, mis su argipäevavälimusele hoobilt punkte juurde annavad.

Umbes 10 aastat tagasi muutusid kootud mütsid ühtäkki pikaks ja lohvakaks nagu kotid. Ja neid kandsid peaaegu kõik mehed. Isegi siis, kui ülejäänud osa nende riietusest sellega mitte kuidagi kokku ei sobinud.

Kootud müts, mis on pikk, pole iseenesest probleem. Probleemiks on selle kotikujuline välimus. Palju sobivam on väike ja sulle paras kootud müts. Palmikutega, mõne muu mustriga või koguni ilma. See on soojem ja mugavam ning näeb hulga kenam välja kui kuklas kõlkuv tühi kott.

Naljakate piltidega kangast aluspesu on mõnede meeste arvates lausa kohustuslik. Jah, kui sa oled teismeline, võib see sulle nalja teha, aga kedagi teist see paraku naerma ei aja… Kui aga oled täisealine ja näiteks su aluspükstelt leiab endiselt kirju stiilis „Häda korral tõmba kiiresti alla!”, siis otsi esimesel võimalusel stiiliabi! Teisisõnu, aluspesu peab su ihu katma, mitte naljale platsi pakkuma. Ilma igasuguste kirjade ja piltideta bokserid on parimad – need sobivad enamusele meestest, pea kõigile kehatüüpidele.

Ole aus, sa pole enam poisike, et päevad otsa dressides ringi joosta (kui sa pole just treener või sportlane). Seega, viska see kapuutsi, suure kõhutaskuga ja lohvakas pusa seljast ning pane tagasi alles siis, kui sportima lähed.

Kui tahad siiski pusasid ka igapäevaselt kanda, siis vali kvaliteetsed variandid, mil pole suuri logosid ega kirju.

Tegemist on vaieldava teemaga, tunnistame seda. Ära saa valesti aru – bändisärgid pole üdini pahad. Kuid enne, kui mõne neist selga tõmbad, mõtle pisut. Mõtle, millega koos, mis puhul ja kus sa seda kannad. Kui teed seda nädalavahetusel koos pigem kitsaste teksadega, on tulemus igati cool. Kui aga kannad kangekaelaselt ka argipäevadel bändisärke, nahktagisid ja neid kunagi oi-kui-moodsaid lõhkisi teksapükse… ei roki sa tegelikult üldse nii palju, kui arvad. Igal asjal on kandmiseks õige aeg ja koht.

Allikas: Fashion Beans
Fotod: Shutterstock