Kui sul on siiski vaja end avalikus kohas meikida, veendu, et su käed on puhtad. Liftinupud, ukselingid, sularaha ja kõik muu, mida sa tööle sõites katsud, sõna otseses mõttes kubisevad bakteritest. Neli kõige tavalisemat bakterit, mis näole ja meigi sisse satuvad, võivad põhjustada kõike alates nahapunetusest kuni silmapõletikuni. Sestap puhasta käed pärast avaliku transpordi kasutamist ja enne meikimist alati hoolikalt.

Sõitvas autos silmale lainerijoone joonistamine on paljudele naistele igapäevane tegevus. Reaalsus on aga see, et esiteks on nii sirget joont väga raske tõmmata ning teiseks, võib juhtuda tõsine õnnetus! Meikimine pole silma vigastamist ju tegelikult väärt. Kui sa end tõesti liikuvas sõidukis meikima pead, kasuta pehmet, ümara otsaga lauvärvipintslit või aplikaatorit. Piisab ühest kiirest liigutusest ja meik ongi valmis.

Isegi kui su käsi on kindel nagu neurokirurgil, pole transpordivahendis huulepulga pealekandmine kunagi lihtne. Kogu see üles-alla rappumine ja kaassõitjatega põrkumine ei vii kindlasti täiuslikult värvitud huulteni… Selle asemel kasuta heledamat tooni huuleläiget, väriseva käega tõmmatud servad jäävad sel juhul vähemmärgatavad. Kõige parem on aga huuli värvida siis, kui oled juba tööle jõudnud.

Parfüümi kasutamine on probleem eelkõige sind ümbritsevate inimeste jaoks. Keegi ei taha jalutada läbi sinu parfüümipilvest, ükskõik, kui meeldivalt see ka ei lõhnaks. Mõnedel inimestel on ka teatud parfüümikomponentide vastu allerigia ning mõnedele lihtsalt ei meeldi viis, kuidas sa lõhna peale kannad. Mida teha? Kanna kaasas reisisuuruses lõhna või oma lemmiklõhna tahket ja kompaktset varianti. Neid saad kasutada randmete lõhnastamiseks tähelepanu äratamata.

Jah, ka seda proovitakse, hoolimata sellest, et tulemus jääb tõenäoliselt veidi “värisev” ja ebaühtlane. Lisaks – ei pea kõrvalistujad sunniviisiliselt sisse hingama küünelaki lõhna. Kui aga tõesti pead poolel teel tööle maniküüri tegema, kasuta liimitavaid “küüsi”. Need ei nõua mingit kuivamisaega, ei levita lakilõhna ega pritsi lakitilku sinu kõrval istuva inimese riietele.

Nii uskumatuna kui see ka ei kõla, mõned naised teevad ühistranspordis ka soengut ja kasutavad selleks muuhulgas ka juukselakki. Usu meid – inimesed ei taha su juukselakki sisse hinagata… Selle asemel tõmba telefoniga üle juuste. Päriselt. Kätelt ja telefonilt pärinev väike kogus naturaalseid õlisid „rahustab“ juuksed maha ilma, et see väga veider välja näeks. Väga väike kogus kätele pandud ja nahasse hõõrutud kreemi on samuti abiks. Tõmba lihtsalt kätega üle juuste ja lendlevate juuste probleem on lahendatud!

Kas tõesti peab selgitama? Võta lihtsalt teadmiseks, et seda ei tehta mitte kunagi avalikult.

Allikas: Allure