Rahvusvahelisel pesumodellikonkursil osalemiseks tuleb saata endast täispikkuses pilt kas pesus või ujumisriietes, juurde märkida oma mõõdud ning rinnahoidjakorvi suurus. Samuti peab kandidaat saatma pildimaterjaliga ühes omaenda CHANGE Lingerie loo sellest, kuidas kandidaat CHANGE Lingerie’ni jõudnud on, kuidas CHANGE Lingerie austajaks jäänud ning millised on kandidaadi kogemused pesubrändiga.

Konkursile on oodatud osalema naised Taanist, Rootsist, Norrast, Soomest, Saksamaalt, Poolast, Suurbritanniast, Kanadast, Hispaaniast, Lätist – ja loomulikult Eestist. Igast riigist valitakse konkursi põhjal välja üks modellikandidaat, kellele saab osaks au sõita Taani, kus juba tänavu juunikuu lõpus toimub konkursi finaal. Eesti esindajale saab osaks tasuta lend Kopenhaagenisse, kus teda ootab mugavustega hotell ning meeldejääv programm teiste riikide finalistidega. Samuti saab Kopenhaagenis Eesti finalist osa professionaalsest fotosessioonist, kus abiks oma ala parimad tegijad – meigikunstnikest fotograafideni. Lisaks premeeritakse enesekindlat finalisti terve aasta jagu CHANGE Lingerie pesuga kogusummas 500 eurot.

Pesumodellikonkursi võitjast saab CHANGE Lingerie reklaamnägu tuleval sügishooajal ning juuni lõpus Kopenhaagenis tehtud fotod jõuavad kõikidesse CHANGE Lingerie kauplustesse.

Pesumodellikonkursile kandideerimise tähtaeg on 7. juunil.

Kandidaadi fotod ja lisamaterjal saata Eesti CHANGE Lingerie e-postiaadressile konkurss@dolcevita.ee


Foto: CHANGE Lingerie

CHANGE of Scandinavia AS on 1995. aastal Taanis asutatud pesukaubamärk. Bränd on tuntud pikaajaline kogemuse poolest nii kvaliteetse pesu disainimisel, arendamisel kui ka tootmisel. CHANGE pesu müüakse pesuketi enda kauplustes, samuti edasimüüjate butiikides ning online-kauplustes Euroopas ja Kanadas. Pidevalt areneval ja kasvaval kaubamärgil on tänaseks rohkem kui 180 kauplust üle maailma, 2015. aasta lõpuks on plaanis avada veel 40 kauplust. Ettevõttel on kogu maailmas rohkem kui 500 töötajat.