Margiti sõnul on Whitetail bränd, mille eesmärgiks on pakkuda ökoloogiliselt ning eetiliselt toodetud kõrge kvaliteediga rõivaid. Rõivaste valmistamisel kasutatakse loodussõbralikke GOTS (Global Organic Textile Standard) ökosertifikaadi pälvinud kangaid, tooted õmmeldakse valmis Eestis. Kudumites on kasutatud ülikvaliteetset alpakavilla, mis on pärit Peruu kõrgmägedes elavatelt loomadelt.

Berliinis esitletava järgmise kevad-suvise hooaja kollektsiooni loomisel on disainer ammutanud inspiratsiooni nii Jaapanist kui ka Hispaaniast. Disain on minimalistlik ning kuigi vormilt maskuliinne, rõhutab see siiski kandja naiselikkust. Materjalidest on kasutatud luksuslikku orgaanilist lina ja orgaanilist siidi, värvidest domineerivad tumesinine, naturaalne valge ja hall.

Disainer Margit Peura on lõpetanud Tartu Ülikoolis arstiteaduskonna ning õppinud moedisaini Helsinki Disainikoolis (Helsinki Design School), mille ta lõpetas 2014. aastal. Ökoloogiliselt ja eetiliselt toodetud kõrgekvaliteedilisi ning omanäolise disainiga tooteid pakkuv rõivabränd Whitetail on loodud 2014. aastal Helsingis.