“Oleme Ievat veel hästi vähe näinud, aga selle põhjal, mida oleme näinud, võib öelda, et ta on alati hästi lihtsalt, stiilselt ja minimalistlikult riides. Ta on hästi kena naine, klassikaline nordic beauty, mida meie oma moemajas väga hindame,” ütleb Natalie. “See kleit toob esile ta parimad omadused – pikkuse ja uhke hoiaku. Kangastest valiksime õrnroosa või naturaalvalge abstraktse mustriga prantsuse pitsi. Alumiseks osaks soovitaksin klassikalist siidist seelikut, arvan, et suur ja puhvis pulmakleit ei oleks tema teema. Põhilisteks märksõnadeks oleksid seega minimalistlikud jooned, luksuslikud kangad ning ehk ka väike võrkloor näo ette,” jätkab ta.


Iris Janvieri moemaja nägemus Ieva Kupce pruutkleidist.

Natalie sõnul kujuneb Ievast kindlasti stiilieeskuju: “Esimesel korral, kui ta koos presidendiga avalikkuse ette ilmus (Augustis Noblessneri sadamas toimunud Arvo Pärdi 80. juubelile pühendatud kontserdil – toim), kandis ta väga stiilset väikest musta kleiti – you can't go wrong –, mis oli muuhulgas ka väga õige pikkusega.”

Kostüüm a la Bianca Jagger

Moekunstnik Oksana Tanditi visiooni kohaselt sobiks Ievale altari ees kandmiseks nii tema värskest kollektsioonist pärit pitsist seljaosaga elevandiluuvärvi smokingu-stiilis luksuslikust Cady siidist kostüüm, mis koosneb taljesse töödeldud pintsakust ning seelikust kui ka pruutkleidiklassikasse kuuluvad pruutkleidid – nii looriga kui ilma.

Oksana Tanditi looming, kostüüm kollektsioonist "Creature".

Peamiste märksõnadena toob Oksana välja kvaliteetsed materjalid ning naiseliku silueti. “Kolmest variandist pean kõige sobilikumaks just smokingu-lõikelist lahendust, see on elegante klassika – just nagu Ieva enda stiil,” ütleb ta. “Samas on igal naisel õigus olla naiselik ja kanda oma pulmapäeval pitsi.”

Oksana Tanditi looming. Kleit "Fööniks"

Allikas: LP