Elina võtab selle talve hakul ette nii palju kui võimalik, alustades populaarse näosaate jäljendamisülesannetest ning lõpetades talle kui artistile vajalike tegemistega. Kohe on oodata uut lugu, mille kallal töö veel käib. Õige tunne on peal ja motivatsioon püsib kõrgel. Just see Elinale meeldibki, et tegevusi on rohkem kui võimalust aeg lihtsalt maha magada.

“Ma olengi pigem rahutu hing kui rahulolev,” tõdeb ta. “Tahan pidevalt õppida ja areneda ning seepärast nõuan endalt palju. Kuigi vahel tunnen, et võiksin rahulikumalt võtta.”

Tal pole aimu, kus ta tahab olla viie aasta või isegi kuu aja pärast. Küll aga teab ta üsna kindlalt, mida soovib elus saavutada. Nii karjääris kui ka inimesena.

1. Kust tal see tuleb…

…et ta astubki lavale, napp bodi kehale liibumas, pael jala ümber, ja näeb nii šeff välja, et kõige paremas mõttes võiks öelda “nagu välismaal”? Ja kui keegi kommentaariumis küsib: “Elina, kuhu seelik jäi?”, ei oska teha muud kui õlgu kehitada. Ta ei varjagi, et kui miski või keegi paistab äge, nagu näiteks Beyoncé, siis inspireerib see Elinatki midagi uut katsetama.

Elina vaatab palju välismaa artistide esinemisi ja hoiab end kursis sellega, mis lääne muusikailmas toimub. “Harva tekitab seal poleemikat artisti julge välimus. Tundsin, et tahan nii lavale minna, ja läksingi. Arusaadav, et kõik Eesti inimesed võib-olla polegi harjunud sellise ekstravagantsusega.”

2. Elinale on väga tihti öeldud…

…et ta näeb enesekindel välja. Ta ise arvab, et suur roll selliseks kujunemisel on tema sõpradel, kes pidevalt julgustavad: mida sa põed! Mine pane hullu! Kõik on hästi!

Jaga
Kommentaarid