Messil saab end kurssi viia ilumaailma uusimate trendidega, lisaks kosmeetikatööstuse uudistele toob mess külastajateni ka kireva aksessuaaride valiku ning hulgaliselt sügis-talviseid moetooteid. Kohalike moedisainerite ja õmblusateljeede ala võtab külastajad vastu oma värskete rõivakollektsioonidega, kellest mitmed on toonud messile välja oma äsja Tallinn Fashion Weeki raames esitletud loomingu.

Viimase paari aastaga on väga populaarseks muutunud erinevad esteetilise meditsiini protseduurid, mis tagavad kliendile soovitud tulemused juba esimeste protseduuridega. Messi peatänavalt leiab ligi 40 profisarja ja ilukliinikut.

Samuti jätkavad oma võidukäiku ilumaailmas multifunktsionaalsed ning innovatiivsete koostisosadega nahahooldustooted, mis lubavad kiiremat ja püsivamat tulemust võitluses oma nahaprobleemidega ning aidates tihti neid ka ennetada. Üha enam on leiab ka ilumessilt stende, kus kliendile sobiv nahahooldusprogramm koostatakse hooldavaid ja ravivaid tooteid ning protseduure kombineerides.

Mess on avatud tänasest pühapäevani.