“Kalender valmis väga väikeses tiimis ja seda toredam oli selle avaldamist niivõrd suures seltskonnas pühitseda. Eriti huvitav oli mul jälgida külaliste reaktsioone, kui nad esimest korda kalendri kätte võtsid ning seeriale pilgu peale heitsid. Kindlasti toob see teos emotsioone ka jõuluvana kingikotti,” on Laura veendunud.

Kalendriks vormistatud intrigeeriva fotoseeria loovtiimi kuulusid lisaks Laurale veel kaks andekat tegijat, meigikunstnik Erle Taklai ja projekti videoinstallatsioonide autor Getter Kuusmaa. Kalendri kujundas Rauno Pello, kelle abil on valminud ka Laura eelmised isiklikud projektid. Fotoseeria valmimisele aitasid kaasa ka Eesti parimad modelliagentuurid Mj Models ja AL Model Management.

Kalendri “Laura Nestor Photography 2018” kaante vahelt leiavad silmailu nii fotokunstniku talendi kauaaegsed austajad kui selle just avastanud iluarmastajad. Loomulikult sobib kalender suurepäraselt ka kingituseks. Saabuva aasta kõige vingem fotokalender “Laura Nestor Photography 2018” on eksklusiivselt müügil Tallinna ja Tartu Kaubamajas, e-poes www.kaubamaja.ee ja Viru Keskuse aatriumis toimuval Kaubamaja jõululaadal. Suureformaadilise seinakalendri hinnaks on 19,99.