Moeetendusel vallutas lava romantiline siluett, mis väljendab disaineri vaateid elegantsile ja naiselikkusele. Sügis-talvise kollektsiooni juhtmõtteks on sel korral naiselik julgus ja isikupära.

Põhikollektsiooni taustal jutustasid oma loo Veneetsia kitsatest tänavetest ja kanalitest inspireeritud mustrid. Oma osa oli kaunistusena mängida ka St Marki lõvil ja mantlite põneval vormimängul. Sügis-talv toob Alberta Ferretti loomingusse Veneetsia maastkumotiivide ja sümbolitega kaunistatud šifoonkleidid ja käsitsi maalitud kudumid.

Prefall-kollektsiooni peamisteks märksõnadeks on naiselikkus ja luksus. Lava vallutasid diagonaallõikelised sametkleidid, asümmeetrilised seelikud ja pikad šifoonkleidid. Lisaks kaunistasid rõivaid tikandid, intarsia pits ja unikaalsed mustrikooslused.

Limiteeritud kollektsioon väljendas diivalikku glamuuri. Hooajale omaselt ehivad kollektsiooni angoora villast kudumid, mis on loodud kandmaks käsikäes diagonaallõikeliste seelikutega. Kleitidele lisasid müstilisust peened pitsmotiivid ja kontraste tekitasid mustad teksad koosluses avarate kudumitega. Värvidest oli kasutatud valget, musta, punast ja kuldset.

Vaata kollektsiooni: