Ted Bakeri põuepudel koos pitsidega aitab kingisaajal end külmal ajal seestpoolt soojendada. Hind 42.–

Kinkida tasuks midagi, millest on kasu aastateks, mis annab edasi hea emotsiooni ja on soetatud mõttega. Arvesse peaks võtma ka saaja eelistusi ja maitset – kes pehmeid sokke ei poolda, armastab ehk hoopis raamatuid. Armsale inimesele on alati praktiline kinkida susse, salle ja muud kraami, mis jaheda ilmaga soojas hoiab. Need olgu aga kvaliteetsest materjalist, mis ei läheks kohe esimesel kandmisel topiliseks ega inetuks.

Kodumaise disaini austaja rõõmustab alati kohaliku disaineri uue põneva eseme üle. Loodus-
kosmeetika fänn ei heida kõrvale mõnusat kehakreemi või vannitooteid.

Litreid ja kampsuneid ei kanta ainult seljas, vaid riputatakse ka kuuse külge. Kootud kuuse-ehted on valmistatud käsitsi Nepalis. Hind 6.50

Naisterahvale ilutoodete kinkimine on üpris isiklik, nii et enne tasub piiluda tema meigikotti või kuulata tähelepanelikult, milliseid parfüüme ja värve ta eelistab. Nii saab kingitusega üsna täppi panna.

Ajaga on klassikaks kujunenud kvaliteetsed nahktooted. Eesti tootemargid on välja tulnud põnevate käekottide, vööde, rahakottide ja kaarditaskutega. Selline kink on kvaliteetne, praktiline, stiilne ning ilmselt peab vastu kaua.

Disainer Kadri Kruus üllatas kotivalmistamise komplektiga. Esimene mudel on clutch-tüüpi kotike, mis sobib nii teatrisse kui ka suure koti lisataskuks. Hind 59.–
Ka stiilsete kodukaupadega on raske mööda panna. Ägedad keraamilised tassid, luksuslik voodipesu, kingade hoolduseks mõeldud põneva välimusega komplekt või imeliselt lõhnavad küünlad võivad panna saaja laialt naeratama ning kingi kohe kasutusse võtma.