Kitty isa on printsess Diana vend krahv Charles Spencer, mistõttu on Kitty prints Williami ja prints Harry nõbu. Kuna Kitty ei pärine aga kuningliku perekonna koorekihi hulgast, siis pole ta ka paljudel fotodel, millel on meile tuntud kuningliku perekonna liikmed. Küll aga leidub foto 2007. aastast, millel on näha prints Williamit Kittyle põsemusi tegemas.

Kitty kasvas üles Lõuna-Aafrikas

Krahv Spencer ja tema modellist eksnaine Victoria Lockwood otsustasid kasvatada oma lapsi Lõuna-Aafrikas. Niisiis oli Kitty lapsepõlv nii-öelda idülliline, sest see oli kaugel uudishimulikest paparatsodest.

Nüüd saab Kitty aga palju suurema tähelepanu osaliseks ja ilmselt seetõttu on tema sõprade ring väga valitud. Harper's Bazaarile antud intervjuus räägib Kitty, et küllaltki väike sõpruskond on tema enda teadlik valik. Kitty lisab, et just nii on ta suutnud saavutada eluterve tasakaalu isikliku ja avaliku elu vahel.

Kitty vanemate lahutus oli väga ebameeldiv

Krahv Spenceri ja tema endise naine Victoria Lockwoodi abielu lõppes süngetes toonides. Seda ümbritsesid kõlakad petmisest ja tagatipuks juhtus see ajal, kui suri printsess Diana. Lisaks kõigele muule vaevles preili Lockwood sel ajal ka sõltuvushäire käes.

Kitty on selle teema suhtes avatud olnud ja öelnud, et ta on faktidega kursis, kuid ei mäleta sellest ajast midagi. Kitty lisas, et viimased 15 aastat on tema ema olnud ise nõustaja ja ta on oma lapsi sõltuvushäirete teemal põhjalikult harinud, vahendab väljaanne Tatler.

Kitty sõnul pole ta kunagi olnud mässumeelne, sest on saanud oma emale alati kõigest rääkida. Ta arvab, et võib-olla just seetõttu pole ta ka iial suitsetanud ainsatki sigaretti.

Kittyl on kõrgharidus

Ta omandas bakalaureusekraadi Kaplinna ülikoolis ja magistrikraadi kõrgmoebrändi juhtimise alal Londonis asuvas Regenti ülikoolis.

Kitty on professionaalne modell

Ta on poseerinud erinevate moeajakirjade jaoks, mille hulka kuulub näiteks Jaapani Vogue. Lisaks on Kitty modellina käinud mitmetel moeüritustel. Hiljuti kõndis ta Dolce & Gabbana šõul, mis leidis aset Milaano moenädala raames. Enda Instagrami on ta üles laadinud ka foto, millel ta poseerib Bulgari kanepilehti kujutava kaelakeega Marie Claire Italia moeajakirjale.

Teda kõnnib ka mööda punaseid vaipu

Hiljuti külastas Kitty filmi "Täht on sündinud" ("A Star Is Born", 2018) Inglismaal toimunud esilinastust. Glamuursel üritusel kandis Kitty ka küllaltki julget süsimusta kleiti, mille peale tõusid kuninganna Elizabeth II-l tõenäoliselt ihukarvad püsti.

Kitty käis prints Harry ja Meghani pulmas

Ja loomulikult säras ta uhkes kuninglikus pulmas, nähes välja imekaunis nagu alati.


Kitty oli suhtes Itaalia kinnisvarahaiga

Kitty ja Itaalia kinnisvaraärimees Niccolo Barattieri di San Pietro olid koos 2014. aastast 2017. aasta juulini. Lahkuminek ei mõjunud Kittyle ilmselt aga eriti rusuvalt, sest juba natuke aega hiljem nähti teda New Yorgis Hamptonsis puhkust nautimas.

Kittyl on lahedad lemmikloomad

Tal on armas ja sõbralik koer nimega George ja kavala ilmega kass.

Spenceri häärber ei jää Kittyle

Kuigi ta on krahv Spenceri vanim tütar, siis Althropi häärber ei jää Kittyle, sest Inglismaa seaduste kohaselt jääb perekonna eluase hoopis vanimale pojale. Kuigi tegemist on küllaltki seksistlikku seadusega, siis Kitty sellest suurt numbrit ei tee. Modelli sõnul on tal hea meel, et pere häärber jääb meessoost pereliikmele, kellega kandub edasi ka Spenceri nimi.

Suurema osa ajast veedab Kitty uhketel puhkusereisidel

Allikas: cosmopolitan.com