Ükskõik, kui kiire sul ka poleks, haara alati kovitopsi soetades ka paar salvrätti kaasa. Miks? Mõne kiire liigutusega saad tupsutada oma näo t-tsooni üle – ei mingit kiiret vajadust puudri järele!

2. Eelista pressitud puudrit või jumestuskreemi

Vedelat jumestuskreemi võid kasutada hommikul, aga päeva jooksul meiki kohendades eelistada alati toosi pressitud jumestusvahendit – olgu see siis kattev puuder või muu tahke jumestustoode. Seda on kordades mugavam kasutada kui vedelat jumestustoodet...

3. Õpi ära 10 sekundi suitsusilma-meik

See, et sul aega pole, ei pea tähendama meikimisest loobumist. Tõmba üla- ja alalaule laineriga joon. Kasuta sõrme, et saadud jooned hajutada. Kuidas sulle tulemus meeldib?

4. “Kaardista” kassisilm

Perfektne kassisilmameigi joonistamine võtab aega… ja mitte vähe. Kuidas seda lihtsamalt teha? Tee silmale “kavand”, mis aitaks joont korrektselt silmale tõmmata. Alusta silma välisnurgast – tee sinna laineriga üks täpp, seejärel liigu ripsmepiiri pidi silma sisenurga poole, kokku märgi ära kolm täpikest. Nüüd ei jää sul muud üle, kui need punktid laineri abil ühendada.

5. Juuksepuuder on sinu käekoti kohustuslik ilutoode

Pole vahet, kas eelistad kuivšampooni (eelista alati väiksemat, nn travel size toodet, mis su niigi asju pungil täis olevat käekotti veelgi ei ummistaks) või juuksepuudrit, see on hädavajalik, et juustesse uut elu ja volüümi süstida.

6. Testi, kuidas su jumestus erinevates valgustes paistab

Kas teed alati meiki vannitoas, kus valgus paistab su näole ülevalt? Kuid see, mis näeb hea välja sinu vannitoavalguses, ei pruugi ilus olla teistsugustes valgustingimustes... Testi oma jumestuse eri valgustingimustes väljanägemist lihtsa võtte abil – võta oma iPhone ja lülita selle taskulambi-režiim sisse. Lase valgusel erinevate nurkade alt näole paista – nii saad terviliku pildi.

7. Kätekreem meeldib ka su juustele

Kui sulle meeldib kreemitatud käte pehmus, on sul tõenäoliselt kätekreem kas käekotis või kontorilaual olemas. Lisaks sellele, et see hoiab su käed siidpehmetena, meeldib see ka su juustele. Järgmisel korral, kui oled oma käed ära kreemitanud, tõmba sõrmedega läbi juuste – nii toimides vähendad nende kahu ja lisad neile head lõhna. Mm…

8. Kasuta huulepulga asemel huulepliiatsit

Muidugi, meil kõigil on oma lemmikhuulepulk või -pulgad käekotis kaasas, ent mida teha siis, kui sul tõesti pole aega päeva jooksul huulemeiki parandada? Võlusõna – huulepliiats! Tõmba hommikul pliiatsiga huulekontuur ja täida pind selle seest, nii saad huulemeigi, mis püsib päeva lõpuni.

Allikas: Marie Claire