2. Botox ei kuulu rindadesse! On teada juhtumeid, kui rinnalihastesse on rindade kergitamise eesmärgil Botoxit süstitud. Asja mõte olevat selles, et rinnalihased n-ö halvatakse ja nende “ülesande” võtavad üle seljalihased, mis peaksid justkui rinnad ülespoole kergitama. Kirurgid aga kinnitavad, et tegemist on tõelise jamaga. Teaduslikult on tõestatud, et see meetod ei tööta ja teadusetagi on selge, et protseduur on kallis. Hoiatatakse ka sellise täiteaine nagu Restylane süstimise eest rindadesse – selle turvalisuse kohta puuduvad igasugused andmed.

3. Nibuümbruse karvade eemaldamine vahatades. Muidugi, seda võib ju teha lasta, kuid miks? Ärritad nahka ja uuesti kasvama hakkavad karvad võivad hakata sisse kasvama. Elektrolüüs pole samuti hea variant. Üksikute karvade eemaldamiseks piisab nende väljakitkumisest pintsettidega. Kui su rind on aga tõesti karvane, konsulteeri dermatoloogiga, kas tasuks karvad laseriga eemaldada või mitte. Arvesta, et tegemist ei ole just odava protseduuriga.

4. Kannad jooksutrennis joogarinnahoidjat. Seksikas joogarinnahoidja võib ju jooga harrastamiseks sobida, kuid see ei toeta rindu jooksmise ajal piisavalt – rind rapub liiga palju, toetav sidekude rebeneb tasapisi ja lõpuks hakkavad su rinnad rippuma. Lisaks sellele on joogarinnahoidja jooksmise ajal ebamugav. Kasuta jooksutrennis spetsiaalselt selleks otstarbeks disainitud rinnahoidjat, millel on vastavalt modelleeritud korvid ja lisatoestus.

5. Nibude augustamine. Kuulsused välgutavad sageli rinnanibudesse kinnitatud rõngaid. Tegelikult on rinnanibude augustamine ohtlik – võib tekkida võib põletik ja abstsess, mis kulgeb väga valulikult. Augustamine võib kahjustada ka nibudes kulgevaid piimajuhasid ja sul võib olla hiljem raskusi oma lapse rinnaga toitmisel. Lisaks on paljud naised metallile allergilised. Ja mis kõige hullem – kui augustamisvahendeid korralikult ei desinfitseerita, võid haigestuda B- ja C-hepatiiti või HIVi.

Allikas: Health.com