Pea enne lendamist meeles järgnevat:

Joo palju vett. Oled juba väsinud kuulmast, et vesi on sinu kehale hädavajalik? Nii see aga on! Kui unustad maa peal piisavalt vett juua, siis palun pea seda pilvede kohal lennates meeles.

Normaalseks õhuvahetuseks pumbatakse lennuki kabiini värsket õhku. See ja kõrgustes viibimine loob ideaalse pinnase kuiva õhu tekkeks. Püüa iga nelja õhus oleva tunni kohta tarbida liiter vett.

Spreita terviseks! Miski pole kuiva naha korral mõnusam kui üks värskendav näovee annus. Paki reisile kaasa selline, mida saab näole piserdada nii meigi alla kui selle peale – täiuslik kõik ühes ilulemmik.

Aitäh, riidemask! Jah, sa võid kõikide teiste reisijate arvates jabur välja näha, kuid su nahk on toitainete ja vitamiinide eest ülitänulik. Ära unusta pärast maski eemaldamist näole jäänud niisutajat naha sisse masseerida, sest see on ka näokreemi eest.

Kanna punast huulepulka. Kohtud pärast lennuki maandumist kellegagi, kellele tahad muljet avaldada? Võõpa huuled punaseks! See mitte ainult ei muuda su hambaid visuaalselt valgemaks – õige toon toob sinu jume kaunilt esile, lisab sellesse soojust ja tervislikku sära.

Niisutust pole kunagi liiga palju. Kui sind ootab ees pikk lend, mine lennukisse meigivabalt. Kui lend kestab enam kui neli tundi, kanna sellel ajal nahale hoopis kreemi (või mask!) ja kasuta meiki alles maandudes.

Toida ka juukseid. Kas teadsid, et enamik lennusaatjaid kannavad juukseid kinni põhjusega? Nad on kiharatesse eelnevalt sügavniisutavat palsamit kandnud! See aitab juustel säilitada sära, pehmuse ja elastsuse ning välistab, et need järgmisel päeval kahused ja tuhmid on.

Allikas: Marie Claire