Kui on üks tuntud naine, kelle stiilinõu tasub alati kuulda võtta, on selleks Rosie Huntington-Whiteley. Komplektile, millesse kuuluvad vaid ühte õlga kattev topp, kitsad püksid ja uhked kõrvarõngad, on „aastalõpupidu“ peaaegu, et peale kirjutatud.

Ka Chrissy Teigeni topp paljastab naiselikult õlgu ja kelle riidekapis siis ei leiduks paar kitsaid musti teksapükse? Kirsiks tordil on punased huuled – neile võid alati kindel olla.

Alexa Chung kannab klassikalist pikalõikelist pintsakut, pitsist pluusi ja laiasid teksapükse. Sihvakust lisavad musta värvi kontsakingad. Staaristiili järele tegemine pole kunagi olnud lihtsam!

Proovi Olivia Palermo silmapaistvat komplekti ning kanna nahkpükse, poolsaapaid ja erksavärvilist jakki.

Näitlejanna Ashley Madekwe komplekti staariks on hõbedane topp. Ka julgeid lokke on raske mitte märgata. Tee järele!

Olgu, me mõistame, et sinu riidekapis ei pruugi olla üleni sädelevat kleiti, kuid kui oled selle kunagi soetanud, siis millal see veel välja otsida, kui mitte nüüd? Garanteerime, et Chanel Imanile sarnast komplekti kandes oled tähelepanu keskpunktis.

Kui soovid hoida tagasihoidlikumat stiili, on naiselikuks valikuks õhuke must kampsun, must või tumesinine midiseelik ja klassikalised kontsad. Ole tõeline daam, just nagu Emma Stone!

Kõik fotod: Vida Press

Allikas: Who What Wear