Gigi sõprade ring on kadestamisväärne. Loomulikult näeb tema postitatud piltidel palju õde Bellat, kuid ülejäänud tuntud nägude hulka kuuluvad teised Victoria’s Secreti modellid ja muud moemaailma staarid nagu näiteks legendaarne moefotograaf Mario Testino. Hoiame Gigi Instagramil regulaarselt silma peal, et ka näha, missugused põnevad projektid ja kampaaniad tal käsil on ning missugustel üritustel ta käib. Ja neid juba jätkub!

Kui aga kõik see kõrvale jätta, siis oleme tema Instagramil silma peal hoidnud ka seetõttu, et õppida väärtuslikke moenippe. Ükskõik, kas see sisaldab teadmist, millal kanda värvilisi päikeseprille (need on alati trendikad) või arusaamist, kui suurt rolli mängib fotol korralik poos, Gigi on meiega jaganud nii mõnegi stiilinipi – siin need on!

90ndate noortekomöödiale „Clueless“ austust avaldada on alati hea mõte

Moemärkmed: Koos oma õe Alana Hadidiga (jah, on veel üks Hadid, kellest sa varem kuulnud polnud) on Gigi stiil ilmselgelt inspiratsiooni saanud ikooniliselt Cher Horowitzilt. See näeb alati hea välja!

Kanna alati värvilisi päikeseprille

A year in the making.. #GIGIxMAYBELLINE COMING SOON. @maybelline 🦋💄✨

A post shared by Gigi Hadid (@gigihadid) on Oct 8, 2017 at 9:17am PDT

Moemärkmed: Kui sa Hadidi perekonnast midagigi tead (täpsemalt Bellast ja Gigist), siis oled kursis, et nad armastavad silmapaistvalt värviliste klaasidega päikeseprille. Need muudavad iga välimuse meeldivalt retrolikuks.

Sellist asja nagu „liiga palju ehteid“ ei ole olemas

Moemärkmed: Kas arvad, et kannad liiga palju ehteid? Vaatamata sellele, mida Coco Chanel öelnud on („Enne, kui kodust lahkud, vaata peeglisse ja eemalda endalt vähemalt üks ese“), arvame meie, et see on vägagi šikk välimus.

Meigi-selfie’d peaksid olema lõbusad

bts shooting new @maybelline 🌈 @erinparsonsmakeup 👩🏻‍🎨

A post shared by Gigi Hadid (@gigihadid) on Sep 3, 2017 at 8:40am PDT

Moemärkmed: Sa võid olla inimene, kes riietub alati rangelt musta, halli ja valgesse, kuid vahel on värvidega eksperimenteerimine lõbus. Ükskõik, kas see puudutab jumestuse või mõne aksessuaariga, nagu punane müts, mängimist, proovi aeg-ajalt oma mugavustsoonist välja tulla.

Ruudulised mustrid ja kõrge kaelus on šikid

woke up in Paris .. ready for the last week of Fashion Month !!! ☕️☕️☕️

A post shared by Gigi Hadid (@gigihadid) on Feb 26, 2017 at 2:43am PST

Moemärkmed: Kõige lihtsamad rõivakomplektid nagu klassikaline ruuduline särk ja must kõrge kaelusega pluus võivad äärmiselt šikid välja näha. Gigi on selle komplekti oma säravate laineliste juustega ilma igasuguse vaevata metsatöölise riietusest luksuseni viinud.

Sinu poos on kõik

🎮🎮🎮 coming soon

A post shared by Gigi Hadid (@gigihadid) on Jul 6, 2017 at 12:41pm PDT

Moemärkmed: Kui on üks asi, milles Gigi on ekspert, siis see on poseerimine. Olgu, see tõepoolest on tema töö. Võta temalt õppust, kuidas end täpselt sättida, kui sotsiaalmeediasse järjekordset #OOTD pilti klõpsad.


Kui kahtled, vali sassis juuksed ja õrn sall

throwback coffee break @patrickta @jennifer_yepez 🌻

A post shared by Gigi Hadid (@gigihadid) on Feb 4, 2017 at 5:27pm PST

Moemärkmed: Kui miski muu ei õnnestu, ära tee pärast ärkamist oma juustega mitte midagi ja haara õrn sall, lisades oma välimusele, nagu prantslased armastavad öelda, kerge je ne sais quoi.

Allikas: Who What Wear