Kannad ripsmetele mitu kihti

Kui oled märganud, et sinu ripsmed oleksid justkui õhemaks muutuma hakanud, võib tunduda heaks lahenduseks kanda ripsmetele mitu kihti tumedat ja paksu tušši. Seisa sellele kiusatusele vastu. Sel viisil ripsmete värvimine võib luua tagajärjeks selle, et sinu ripsmed kleepuvad omavahel kokku, nende peal on tuši tükid ning need näevad pigem välja kui ämblike jalad... Tulemus on ebaloomulik ja muudab sind visuaalselt vanemaks. Piirdu kahe kihiga ja kammi ripsmeid kahe kihi vahepeal puhta ripsmeharjaga läbi.

Kannad alumistele ripsmetele suure koguse tušši

Mis puudutab alumistele ripsmetele tuši kandmist, siis kehtib kulunud tõde – vähem on rohkem. Lisades alumistele ripsmetele liiga palju tušši, hakkab silmade all olev nahk justkui kiskuma ning sa tõmbad tähelepanu silmade ümbruses olevatele kortsukestele. Hoia ripsmetuši harjast vertikaalselt ning ära kanna alumistele ripsmetele rohkem kui üks kiht tušši.

Sa ei kanna tušši ripsmejuurtele

Alusta alati ripsmetuši pealekandmist ripsmete juurtest. Liiguta harjast õrnalt vasakule ja paremale samal ajal, kui seda ripsmete otste suunas tõmbad. Kui sa seda tähtsat sammu ignoreerid, on tulemuseks ebaühtlane ja rabeda väljanägemisega ripsmekaar. See on tegevuse eesmärgist – saavutada terved, lopsakad ripsmed – valgusaastate kaugusel.

Kasutad ripsmekoolutajat pärast tušši pealekandmist

Koolutaja on kui taevane kingitus naistele, kellel on lühikesed ja õhukesed ripsmed. Kui seda aga valesti kasutada, võib see kiirelt õudusunenäoks muutuda. Ära kasuta koolutajat mitte kunagi pärast tuši pealekandmist. Nii lood riski, et ripsmed kleepuvad koolutaja külge ja sa tõmbad need lihtsalt välja. Kasuta koolutajat vaid puhastel, kuivadel ripsmetel ja hoia seda kindlalt kuid mitte tugevalt.

Kasutad liiga tihti veekindlat ripsmetušši

Veekindel ripsmetušš on imeline just seetõttu, et see hoiab ripsmetušši tugevalt sinu ripsmetel – ükskõik, kui kaua aega sa ka vees ei veedaks. Veekindel tušš ei ole aga mõeldud igapäevaseks kasutamiseks, sest selle ripsmetelt eemaldamine võib nõuda palju aega ja eemaldusvahendit. Ripsmete pidev kiskumine ja hõõrumine võib ripsmeid nõrgestada ja panna need välja kukkuma, mis mõjub visuaalselt vananevalt. Ole nutikas ja säästa veekindel ripsmetušš erijuhtudeks nagu näiteks pulmad (jah, me teame kui palju pisaraid need sündmused näevad).

Allikas: She Finds