"Sel ajal soovisime olla absoluutselt kindlad, et kleit oleks üllatus," vahendab disaineri sõnu väljaanne Hello. "Me ei proovinud seda Dianale selga. Me isegi ei arutanud kunagi seda teemat. Me tahtsime olla kindlad, et meil on midagi olemas. See oli meie enda südamerahu huvides," tunnistas mees, et printsess isegi ei teadnud selle olemasolust.

Teisel kleidil oli küll puudu ahhetama panev efekt, mis esimese just nii kindlalt ajalikku viis, aga sellel oli sarnane kroogitud krae ning oli valmistatud samast kangast. Originaalkleit oli kroogitud v-kaeluse ja puhvis varrukatega. Sinna oli kinnitatud antiikset pitsi ja 10 000 pärlit. Kleiti täiendas 25 jalga pikk loor.

Nagu me teame, siis Diana pulmakleit enne pulmi avalikkuse ette ei lekkinud ning varukleit jäi saladuseks kuni tänase päevani.

Teine kleit on pruutide seas üsna levinud valik. Meghan Markle ja prints Harry pulm on sellest kõige hilisem kuningliku pulma näide. Nimelt vahetas naine oma formaalse Givenchy kleidi lihtsama ja seksikama Stella McCartney kleidi vastu, millega pulmapeole minna.

Meghan Markle ja prints Harry