Mõned korrad ka prints Charlesiga polot mänginud profipolotaja ja moekunstnik Adam Buchanan avas oma abikaasale, Londonis tegutsevale eesti soost kõmureporterile Katrin Lust-Buchananile tee kõrgseltskonda.
Katrin (26) kutsus meid ühte india restorani, mille keldrikorrusel oli kitsas ja ebamugav. Kõrvallauas karjusid hullunult mingid inglased. Meil oli õlu juba ees, kui ilmus välja Katrini elukaaslane Adam (37), kes rabas huvitava hääletämbri ja kõrgklassi inglise keelega, sportliku rühi ning naljaga, et ta on 50naelane hologramm.
Kuna õhtu hakkas vapustavalt kehva restorani ja veel jubedama kõrvallauaseltskonna tõttu lootusetult nässu minema, siis otsustasin prae järel kosutava intervjuu kasuks.
Katrin saabus Londonisse mõned aastad tagasi. Tegus preili liitus ajalehe Daily Mirror kollektiiviga, ta aitab seal teha seltskonnarubriiki 3AM (kell kolm öösel - toim).
Nii mõnedki peavad Katrini lugu muinasjutuks ja tema meest väljamõeldiseks. Tol hilisõhtul india restoranis istudes aga veendusin, et Adam on reaalne isik.
Katrin on veidi nördinud, et pool Eesti ajakirjandust pühendus pärast tema Kroonikas ilmunud intervjuusid superstaaridega võitlusele, et ära tõestada, et Katrinit ja Londonit ei ole olemas ning maailm lõpeb Pääsküla taga.

Kus te Katriniga kohtusite?
Kõige esimene kord oli, kui ta tegi intervjuud polomängija Carlos Gracidaga (Mehhiko päritolu maailmakuulus polomängija ja kuningliku perekonna eratreener -  toim). Ma olin siis ka oma sõbra Carlose pool ja nii me kohtusime.

Kes sa oled? Polomängija, ameeriklane, šotlane
?
Ma olen polomängija. Olen sündinud ühendriikides, kuid hariduse saanud Inglismaal. Ma tegin bakalaureuse kraadi disaini alal London School of Fashionis.

Millest elatud?
Peamiselt olen ikka professionaalne polomängija, kuid ma võin teha ka moodi. Ma olen mänginud parimatega, aga ma ei ole parim. See on meeskonnasport. Samas peab olema individuaalselt väga hea. Meeskonnas on neli mängijat. Eesmärk on võita. Ma olen pologa kõik oma kondid murdnud. Sa oled nii hea, kui hea oli sinu viimane mäng. Ja üldiselt maksavad harrastajad proffidele, kui tahavad ka mängu saada.Kas Eesti tüdrukud on paremad kui siinsed või Ameerika omad?
Eestlannad on väga otsekohesed, samas tagasihoidlikud ja veidi häbelikud. Nad ei räägi esimesel kohtamisel kõike välja. Eestlannad on väga ilusad.

Kas eelistad Inglismaad?
Igal riigil ja maal on oma eriline maitse, lõhnad ja kvaliteet. Kõik maad on veidi erinevad.  Mul ei ole lemmikut, igal maal oma võlud. Mulle meeldib Eestis, sest sa võid  sealt leida suurepäraseid sõpru. Eestis näiteks osatakse töödelda ka puud, kivi ja teha häid klavereid. Paljudes riikides osatakse vaid masinaid ehitada.

Olete Katriniga õnnelikud?

Jah, ta on minu parim sõber. Sa võid väga harva leida inimese, kellele sa võid rääkida kõigest ja kelle ees ei ole sul saladusi. Võib-olla korra elus.

Loe lisa värskest ajakirjast Kroonika.