Kollektsioonis kasutatud GP & J Bakeri kujundused hõlmavad nende mahukatest arhiividest leitud armastatuimaid mustreid. Näiteks on kaasatud muster "Magnolia", mille tuntud tapeedidisainer William Turner maalis GP & J Bakeri jaoks 1913. aastal. Samuti on rõivastele kantud ettevõtte klassikalised mustrid "Oriental Bird", "Blossom" ja "Hydrangea Bird", mida täiendavad geomeetrilised prindid nagu "Fretwork", mis on austusavaldus Art Deco disaineri Jean Durand’ dekoratiivsele loomingule.

Kollektsioon on loomult kerge ja läbikumav ning sinna kuulub lai valik väljapeetud ning romantilisi rõivaesemeid. Siluetid on pikad, voogavad ja vabad. Rõivaste ilmestamiseks on kasutatud näiteks puhvvarrukaid, pitslisandeid ja kontrastseid kante.

"Moemaailmas on hetkel käsil imeline, silmapaistvaid trükimustreid tulvil aeg ning seega on meil ülimalt hea meel teha koostööd ühe lugupeetud tekstiili- ja tapeedivalmistajaga. Kollektsiooni esemed on naiselikud, tugevad ja hooletud ning meeldivad kindlasti kõigile moe- ja mustriloomingu huvilistele," tõdeb H&Mi disainijuht Pernilla Wohlfahrt. Kollektsioon jõuab kauplustesse ja e-poodi müügile 2. augustil.